Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Turun Palloseuralle kärkipelistä voitto – HPK kaatoi jälleen Lukon

TPS juhlii kotivoittoa.
AOP - Tero Wester

Jääkiekon Suomen pääsarjassa Liigassa pelattiin torstaina kahden ottelun kierros, kun HPK isännöi Lukkoa ja Turussa pelattiin kärkikamppailu TPS:n sekä Oulun Kärppien välillä. Molemmissa otteluissa nähtiin kotivoitot.

Hämeenlinnan Pallokerho otti jo toisen jatkoaikavoiton Rauman Lukosta putkeen, kun kotijoukkue otti voiton 2-1 -lukemin. HPK kaatoi myös keskiviikkona Lukon, mutta tuossa ottelussa edettiin aina voittomaalikilpailuun asti ja tämä matsi väännettiin Raumalla.

Torstain ottelussa toistui sama kaava kuin keskiviikonkin ottelussa, eli Lukko karkasi johtoon, mutta HPK nousi tasoihin ja hoiti pelin nimiinsä jatkoilla. Scott Pooley iski vieraat johtoon kolmannen erän alussa Linus Nymanin ja Sebastian Repon syötöistä. HPK nousi ottelussa tasoihin, kun Arttu Pelli iski ajassa 57.14 kauden neljännen osuman Antti Pihlströmin ja Michael Jolyn syötöistä. Voitto ratkesi lopulta ylivoimalla jatkoajan toisella minuutilla, kun tasoitusmaalin syöttänyt Joly iski kotijoukkueen kymmenenteen perättäiseen voittoon.

HPK:n voittoputki alkoi lokakuun puolivälin jälkeen Turussa tulleen 1-0 -tappion jälkeen. Tuon TPS:n ottaman voiton jälkeen TPS on pelannut Liigassa kymmenen ottelua ja voittanut näistä kuusi, ja näistä viimeinen tuli torstaina Kärppiä vastaan 4-3 -lukemin.

TPS:ltä maalinteossa onnistuivat Liigan kärkikamppailussa Jonne Tammela, Juraj Slafkovsky, Markus Nurmi ja Eetu Liukas. Liukaksen tekemä voittomaali syntyi toisen erän lopulla alivoimalla. Saman Juhani Jasun ottaman jäähyn aikana Ville Koivunen kavensi pelin tilanteeksi vielä 4-3, mutta kolmannessa erässä Kärpät eivät enää päässeet tasoihin. Kahdesta muusta vieraiden maaleista vastasivat Mika Pyörälä ja Troy Bourke.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga