Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK otti voiton Liigan kärkipelissä

HIFK ja TPS
AOP - Tero Wester

Helsingin IFK haki arvokkaat kolme pistettä Turusta kaatamalla Turun Palloseuran reilun 4000 katsojan edessä selvin lukemin. Olli Palola oli vieraiden tehomies yhdessä Otto Paajasen kanssa.

Helsingin IFK otti komean 5-2 -voiton Turun Palloseuran vieraista torstain ainoassa Liiga-ottelussa. HIFK:lta maalinteossa onnistuivat Sebastian Dyk, Eetu Koivistoinen, Otto Paajanen sekä kahdesti Olli Palola. Kotijoukkueen maaleista vastasi Jonne Tammela.

Niilo Halonen torjui vieraiden maalilla voiton ottamalla 21 koppia. TPS:n maalilla Andrey Kareyev aloitti ottelun ja torjui 21 kertaa kahden ensimmäisen erän aikana. Kolmannen erän pelannut Eetu Anttila venyi kiekon tielle kahdeksan kertaa yhdeksästä laukauksesta.

HIFK aloitti ottelun maalinteon avauserässä vajaan viiden minuutin jälkeen, kun Palola vei vieraat 1-0 -johtoon illan ensimmäisellään. Ottelun toisessa erässä nähtiin yhteensä neljä maalia, kun Dyk ja Paajanen veivät vieraat jo 3-0 -johtoon, mutta Tammela kavensi pelin 3-1’n illan ensimmäisellään. Kolmanteen erään lähdettiin vieraiden kolmen maalin johdossa, kun Palola iski illan toisensa ajassa 38.32.

Kolmannen erän alussa Koivistoinen ratkaisi pelin lopullisesti iskemällä kiekon Anttilan selän taakse. Tammela kaunisteli kotijoukkueen puolesta ottelun loppulukemia reilut neljä minuuttia ennen ottelun loppua illan toisellaan.

TPS jatkaa tappiosta huolimatta Liigan kärjessä 54 pisteellä. Lahden Pelicans ja HIFK jakavat toista sijaa 53 pisteellä, mutta ovat pelanneet pelejä enemmän kuin sarjakärki. KooKoo on pelannut 31 ottelua eli neljä matsia enemmän kuin TPS ja kouvolalaisilla on 52 pistettä koossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga