Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokerit taipui kovan taistelun jälkeen

John Norman Jokerit Lokomotiv
AOP

Helsingin Jokerit taipui Lokomotiv Jaroslavlin vieraana keskiviikon KHL-kierroksella vasta jatkoajan jälkeen. Joukkueet kohtaavat toisensa uudestaan sunnuntaina Helsingissä ja se on joukkueiden kolmas keskinäinen ottelu tällä kaudella.

Lokomotiv Jaroslavl nousi kotiottelussaan Helsingin Jokereita vastaan tappioasemasta 2-1 -voittoon jatkoajalla syntyneellä maalilla. Voitto oli Lokomotivin ensimmäinen Jokereista tällä kaudella. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kaksissa edellisissä pudotuspeleissä ja näistä ottelusarjoista voitot ovat tasan 1-1.

Keskiviikon ottelussa Igor Nikitinin valmentaman Lokomotivin maaleista vastasivat Artem Anisimov varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla puolustaja Alexander Yelesin. Jokereiden ainokaisen iski Teemu Turunen toisen erän alussa ohi Eddie Pasqualen, joka torjui ottelussa 28 kertaa. Jokereiden maalilla Anders Lindbäck torjui 33 kertaa ja oli isoin syy tasaiselle ottelulle.

– Tämä oli erittäin kovatasoinen ja korkealaatuinen peli. Toisessa erässä meillä oli selkeästi ongelmia pelaamisen kanssa. Hyvä merkki on, että sitten pystyttiin paras erä pelaamaan kolmannessa. Olemme hyvässä iskussa ja pystymme pelaamaan hyvällä tasolla, päävalmentaja Lauri Marjamäki pureskeli.

Lokomotivin voittomaali jatkoajalla syntyi mielenkiintoisen tilanteen päätteeksi. Ensin Jokereiden puolustaja Otto Leskinen menetti kiekon hyökkäysalueella ja Lokomotivin pelaajat karkasivat puolittain läpiajoon. Lindbäck tuli maaliltaan irtokiekkoa vastaan, mutta epäonnistui tökkäämään sitä keskialueelle. Tilanteesta syntyi iso yhteentörmäys, jonka seurauksena Yelesinin oli helppo työ naulata kiekko tyhjiin.

– Maalin peli, tiukka peli. Vähän jäivät molemmat takaiskumaalit kaivelemaan. Mutta ei voi mitään, mennään eteenpäin ja perjantaina on taas iso haaste edessä, hän jatkoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL