Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokerit palasi voittojen tielle Moskovassa – jatkaa konferenssin kärjessä

Brian O'Neill keltaisessa paidassa.
AOP

Helsingin Jokerit palasi voittojen tielle maanantain KHL-kierroksella, kun Lauri Marjamäen valmentama joukkue maksoi potut pottuina Spartak Moskovalle. Spartak kaatoi lauantaisessa ottelussa Jokerit Helsingissä, mutta nyt oli kalavelkojen maksun aika.

Helsingin Jokerit otti KHL-kauden 20. voittonsa kaatamalla vieraissa Spartak Moskovan maalein 6-1. Jokereiden tehomiehenä hääri joukkueen sisäistä pistepörssiä johtava Brian O’Neill joka taituroi tehot 1+2 ja nousi organisaation historiassa kolmanneksi eniten syöttöjä keränneeksi pelaajaksi Otakar Janeckyn ja Petri Variksen jälkeen. Syöttöjä O’Neill on Jokeri-urallaan antanut yhteensä 179 kappaletta.

Tämän kauden 31 pelissä O’Neill on tehnyt tehot 7+27=34, joilla hän on KHL:n pistepörssissä toisena. Edellä on ainoastaan Dynamo Moskovan supertähti Vadim Shipachyov, jolla on koossa tehot 16+29=45.

– Brian on ihan poikkeuksellinen pelaaja. Jo se kertoo hänestä paljon, että hän on pelannut täällä 300 ottelua. Hän on niin monikäyttöinen pelaaja; pelaa yli- ja alivoimaa, on äärimmäisen hyvä 5-5-pelaaja, päävalmentaja Lauri Marjamäki kehui.

– Aina kun tarvitaan, Brian on parhaimmillaan. Tänäkin vuonna hän on näyttänyt suuruutensa, kuinka tärkeä pelaaja hän on meille. Jo pelkästään nämä pisteet, mutta hän on myös varakapteeni. Tapa, jolla hän on huippu-urheilija joka päivä, tekee syvän vaikutuksen, päävalmentaja suitsutti.

Maanantain ottelussa O’Neillin lisäksi maalinteossa onnistuivat kauden toisellaan Julius Junttila, Teemu Turunen, Otto Leskinen, Markus Hännikäinen ja Petteri Lindbohm. Anders Lindbäck torjui vieraiden maalilla 23 kertaa. Sergei Shirokov vastasi kotijoukkueen ainoasta maalista toisen erän lopulla ja tähän syötön antoi Jori Lehterä.

– Emme pelanneet niin hyvin lauantaina. Tänään aloitimme hyvin, kamppailimme kovaa ja joukkueen luonne näkyi koko 60 minuutin ajan. Alivoimapelimme oli hyvää ja mielestäni ansaitsimme voiton tänään, päävalmentaja Marjamäki kiitteli omiaan.

Jokerit jatkaa kauttaan keskiviikkona Lokomotiv Jaroslavlin vieraana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL