Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegas Golden Knights teki hurjan jatkosopimuksen syvyyspuolustajalle

Zach Whitecloud Vegas.
AOP

NHL:n kärkiseuroihin lukeutuva Vegas Golden Knights on tehnyt hurjan jatkosopimuksen pääosin kolmosparissa pelanneen puolustajansa kanssa. Sopimus astuu voimaan ensi kesänä.

Vegas Golden Knights on tehnyt kuuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Zach Whitecloudin kanssa. 24-vuotias puolustaja on pelannut urallaan NHL:ssä 72 ottelua runkosarjassa ja tehnyt näissä peleissä yhteensä 14 tehopistettä. Uuden sopimuksen kokonaisarvo on 16,5 miljoonaa dollaria ja pelaajan vuosi ansiot ovat keskimäärin 2,75 miljoonaa dollaria.

Brandonista, Manitoban provinssissa sijaitsevasta kaupungista kotoisin oleva kanadalaispuolustaja on 188 senttiä pitkä ja laukoo oikealta puolelta. Whitecloud on NHL:n varaamaton pelaaja ja Golden Knights teki hänen kanssaan ensimmäisen sopimuksen maaliskuussa 2018. Ennen ammattilaisuraansa Whitecloud pelasi Bemidjin Staten yliopistossa kahden vuoden ajan iskien 77 otteluun 36 tehopistettä.

Tällä kaudella Whitecloud on pelannut neljä ottelua Golden Knightsin riveissä ja saanut vastuuta keskimäärin 15 minuuttia ottelua kohden. Tehopisteitä puolustaja on onnistunut tekemään yhden.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL