Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kyle Beach tuli nimensä kanssa esiin Chicago Blackhawksin pahoinpitelyskandaalissa

Kyle Beach Saksassa
AOP

31-vuotias entinen Chicago Blackhawksin ykköskierroksen varaus Kyle Beach tuli torstaina julkisuuteen omalla nimellään ja tarinallaan siitä, mitä Blackhawksin organisaatiossa tapahtui vuonna 2010 kesken pudotuspelien.

Chicago Blackhawksissa kaudella 2009-10 toiminutta videovalmentaja Brad Aldrichia syytetään Blackhawks-hyökkääjä Kyle Beachin seksuaalisesta pahoinpitelystä. Blackhawks suoritti paikallisen lakifirman kanssa organisaation sisäisen tutkinnan ja tutkinnan tulokset tulivat tiistaina selville.

Tämän jälkeen tutkintavaiheessa vielä nimettömänä pysynyt pelaaja tuli julkisuuteen ja pelaajaksi paljastui vuonna 2008 ykköskierroksella Blackhawksin organisaatioon varattu Beach.

Beach kertoi TSN:n haastattelussa, että jokainen pelaaja ja koko valmennusjohto tiesivät, mitä oli tapahtunut, mutta kukaan ei auttanut pelaajaa tai ottanut vastuuta asioista. Aldrich sai jatkaa joukkueen toiminnan mukana läpi pudotuspelien ja olla mukana organisaation Stanley Cup -juhlissa.

Tapaus on nostanut NHL:ssä ison myrskyn päälle, sillä tällä hetkellä tapahtuman johdosta vaaditaan ainakin Florida Panthersia valmentavaa Joel Quennevillea eroamaan sekä samaa kohtaloa Winnipeg Jetsin GM Kevin Cheveldayoffille, joka toimi Blackhawksin apulais GM:nä tuona aikana. Lisäksi NHLPA:n Donald Fehrille monet toivovat eroa, sillä hänkin käänsi selkänsä asialle kuin mitään ei olisi tapahtunut.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL