Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Dinamo Riika taipui SKA:lle pitkän kaavan kautta

SKA:n pelaajat kentällä.
AOP - Emil Hansson

SKA Pietari oli ongelmissa KHL:n yhden heikoimman nipun kanssa, kun joukkueen ottelu Dinamo Riikaa vastaan vieraissa venyi aina voittolaukauskilpailuun asti. Lopulta Pietarin jättiläinen otti voiton ottelusta.

Mikko Lehtosella ja Nikita Gusevilla vastikään vahvistunut SKA Pietari otti voiton Dinamo Riikasta maalirikkaan taiston jälkeen 5-4 -lukemin voittolaukauskilpailussa. SKA johti ottelua parhaimmillaan jo 4-1 -lukemin toisen erän lopulla, mutta kotijoukkue kampesi pelissä itsensä tasoihin, mutta kiri ei riittänyt voittoon saakka.

Vierailta maalinteossa onnistuivat Joonas Kemppainen, Kirill Marchenko, Ivan Morozov ja Valentin Zykov. Kotijoukkueelta maalit menivät Lukas Radilin, Gints Meijan, Oskars Cibulskisin ja Reece Scarlettin nimiin. Rangaistuslaukauskilpailussa voittomaalin iski lopulta Andrei Kuzmenko neljännessä parissa.

Kotijoukkueen maalilla ruotsalaisveskari Johan Mattsson vietti huippuiltaa torjuen 34 kertaa. Vieraiden maalilla huippulupaus Yaroslav Askarov aloitti ottelun, mutta hänet vaihdettiin kesken kamppailun Alexander Samonoviin. Dinamo laukoi 18 kertaa ottelussa kohti SKA:n maalia.

Voiton myötä SKA kasvatti KHL:n läntisessä konferenssissa eron kärjessä Helsingin Jokereihin jo neljään pisteeseen, mutta joukkueella on yksi ottelu enemmän pelattuna. Dinamo on 21 pisteessä ja on konferenssin kymmenes tällä hetkellä. Ero kahdeksantena majailevaan Lokomotiv Jaroslavliin on neljä pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL