Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stan Bowman astui sivuun Chicago Blackhawksin GM:n paikalta

United Center to become staging area in fight against coronavirus.
AOP

Kolme Stanley Cupia Chicago Blackhawksin GM:nä voittanut Stan Bowman on eronnut tehtävistään organisaation urheilujohtajana. Bowman jättää tehtävänsä perustellusti tiistaisen Blackhawksin ympärillä julki tulleen seksuaalirikos skandaalin ympärillä.

Stan Bowman oli osana Chicago Blackhawksin organisaatiota, kun joukkue voitti 2000-luvun ensimmäisen Stanley Cup -mestaruutensa kesällä 2010. Bowman toimi tuolloin joukkueen GM:nä, kun organisaatiossa videovalmentajana toiminut Brad Aldrich oli käyttänyt Blackhawksin anonyyminä edelleen pysyvää pelaajaa seksuaalisesti hyväkseen.

Bowman, apuvalmentaja Kevin Cheveldayoff ja päävalmentaja John Quenneville tiesivät kaikki asiasta, mutta kukaan heistä ei pistänyt kesken Stanley Cupin jahtauksen Aldrichia vastuuteen. Aldrich ”pakotettiin” eroamaan tehtävistään kesällä, mutta sai myöhemmin työpaikan yliopistosta.

Bowman myönsi tehneensä virheen vuonna 2010. Bowmanin lisäksi tiistaina Chicagossa työpaikkansa jätti jääkiekkopuolen operatiivinen johtaja Al MacIsaac, joka myös tiesi tapahtumista ja oli Bowmanin kanssa ainut urheilujohdon puolella enää jäljellä ollut työntekijä tuolta vuodelta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL