Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Buffalo Sabres höykytti hallitsevaa mestaria

Buffalo Sabres Victor Olofsson.
AOP

Buffalo Sabres jatkoi vahvoja alkukauden otteitaan ottamalla kotivoiton Tampa Bay Lightningista, jonka alkukausi on ollut todella vaikea. Sabres otti jo kauden neljännen voiton kuuteen peliin ja päätti kahden ottelun mittaisen tappioputken.

Dan Granaton valmennukseen kesken viime kauden siirtynyt Buffalo Sabres on jatkanut siitä, mihin viime kauden lopulla jäi. Alkanut NHL-kausi on ollut todella vahvaa suorittamista NHL:n yhdeltä heikoimmista joukkueista ja jälleen joukkue sai yhden merkin lisää hihaansa, kun kotijäällä kaatui kaksi edellistä Stanley Cupia voittanut Tampa Bay Lightning.

Sabres oli kotiottelussaan vahvempi 5-1 -lukemin ja joukkueen maalilla kokenut Craig Anderson otti huimat 35 torjuntaa ollen joukkueensa ykköstähti sekä voiton takuumies. Kotijoukkueelta tehokkaasti kunnostautui ruotsalaishyökkääjä Victor Olofsson, joka iski ottelussa kaksi maalia. Olofsson aloitti maalinteon heti toisella minuutilla ja iski tyhjiin loppulukemat 5-1 reilu kaksi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä.

Ruotsalainen on tehnyt kuuteen peliin neljä maalia. NHL-uralla ennen tätä kautta on syntynyt 35 maalia 116 otteluun.

Kolmesta muusta maalista joukkueelta vastasi Drake Caggiula, Vinnie Hinostroza ja Robert Hägg. Lightningin ainokaisen iski avauserän lopulla Alex Killorn.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL