Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Arizona Coyotesilla loukkaantumishuolia

Arizona Coyotesin pelaajia.
AOP

Arizona Coyotes on menettänyt kaksi pelaajaa loukkaantuneiden listalle, kun maalivahti Carter Hutton on sivussa vähintään kaksi viikkoa ja puolustaja Conor Timmins on ainakin kahden kuukauden ajan sivussa joukkueen toiminnasta.

Heikosti Arizona Coyotesin maalilla kauden aloittanut Carter Hutton ja lupaava Colorado Avalanchesta kesällä organisaatioon siirtynyt puolustaja Conor Timmins joutuvat alavartalovammojen takia sivuun peleistä. Hutton on sivussa kahdesta neljään viikkoa ja Timmins kahdesta kolmeen kuukautta.

Hutton jätti ottelun Florida Panthersia vastaan kesken avauserän jälkeen. Timmins pelasi ottelussa vain reilut kymmenen minuuttia, joten loukkaantuminen tapahtui toisessa erässä.

Hutton saapui täksi kaudeksi vapaana pelaajana Coyotesin riveihin vietettyään edelliset kaudet Buffalo Sabresin organisaatiossa. Paras vaihe Huttonin uralla on ollut Nashville Predatorsin organisaatiossa, jossa hän toimi Pekka Rinteen kakkosmaalivahtina.

Timmins on entinen kakkoskierroksen varaus, mutta loukkantumiset ovat tähän asti pilanneet lupaavan kiekollisen puolustajan uraa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL