Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ville Hussolle nollapeli – St. Louis Blues jatkaa voittoputkessa

Ville Hussolle uran toinen nollaspeli.
AOP

St. Louis Blues otti NHL-kauden viidennen voittonsa, kun joukkue kaatoi kotiottelussaan Los Angeles Kingsin selvin lukemin. Suomalaismaalivahti Ville Husso sai kauden ensimmäisen starttinsa ja säkenöi joukkueensa maalilla.

Suomalaismaalivahti Ville Husso oli St. Louis Bluesin voiton takuumies, kun Blues nappasi kauden viidennen voittonsa kaadettuaan Los Angeles Kingsin kotijäällään 3-0 -lukemin.

Hussolle kertyi ottelussa 34 torjuntaa. Helsingistä kotoisin olevalle maalivahdille peli oli NHL:ssä uran 18. ja nollapeli uran toinen. Husso teki debyytin NHL:ssä viime kaudella ja torjui runkosarjassa 17 kamppailua torjuntaprosentin ollessa vaisu 89,3.

Blues onnistui kotipelissä maalinteossa vasta ottelun päästöerässä. Vladimir Tarasenko iski ottelussa kaksi maalia ja David Perron sinetöi loppulukemat tyhjiin. Tarasenko vei kotijoukkueen johtoon ajassa 43.08 ja lisäsi johdon kahteen ajassa 55.31. Jonathan Quick torjui 32 kertaa Kingsin maalilla.

Kingsin suomalaishyökkääjä Rasmus Kupari pelasi joukkueensa kolmoskentän keskellä laidoillaan Trevor Moore ja Vladimir Tkachov. Kupari sai ottelussa peliaikaa vajaat 12 minuttia ja päävalmentaja Todd McLellan peluutti hyökkääjää myös alivoimassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL