Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Turussa TPS juhli voittoa – Tapparalle ja HIFK:lle tappiot CHL:ssä

CHL-kiekko
AOP - Jaakko Stenroos

CHL:ssä pelattiin tiistaina huikea kymmenen ottelun kierros, kun viides ottelukierros pistettiin käyntiin. Kolme suomalaisjoukkuetta oli tulessa, kun Turun Palloseura, Tampereen Tappara ja Helsingin IFK luistelivat kaukaloon.

Turussa TPS otti maukkaan kotivoiton Växjö Lakersista 3-1 -lukemin. Palloseuran tehomiehenä häärivät Elmeri Eronen, Aarne Intonen ja Topias Haapanen. Intonen iski ottelussa kaksi maalia ja Haapanen sekä Eronen syöttivät kaksi maalia mieheen. Eetu Liukas iski joukkueensa kolmannen maalin tyhjiin reilu minuutti ennen loppua. TPS:n maalilla voiton torjuneen Eetu Anttilan onnistui ohittamaan ainoastaan Pontus Holmberg avauserän lopulla. Holmberg on tehnyt SHL:ssä alkukaudella seitsemään peliin tehot 2+2.

Helsingissä IFK koki jatkohaaveiden kannalta ikävän tappion Frölundalle 3-2 -lukemin. HIFK:n hävitessä ja Zurich Lionsin kaataessa Mlada Boleslavin lohkon toisessa ottelussa tilanne kääntyi sarjataulukossa siten, että Frölunda nousi 11 pisteen turvin kärkeen ja Zurich Lions toiseksi. IFK:lla on koossa kahdeksan pistettä ja joukkue on kolmantena. Todennäköistä siis on, että Göteborgissa viikon päästä pelattavasta Frölunda vs. HIFK -ottelussa voittaja jatkaa jatkopeleihin.

IFK:n maaleista tiistaina vastasivat Micke-Max Åsten ja Jordan Schmaltz. Frölundan Patrik Carlsson oli kotijoukkueen turma iskemällä päätöserässä kaksi maalia ja syöttämällä vieraiden ensimmäisen maalin toisessa erässä.

Tappara teki turhan reissun keski-Ruotsiin, sillä joukkue taipui selkein 6-1 -lukemin Skellefteålle. Kotijoukkueen kärkihyökkääjä Joakim Lindström vietti tehokasta iltaa iskemällä ottelussa tehot 3+1. Tapparan ainokaisen iski Patrik Virta. Lohkon toisessa ottelussa Eisbären Berlin kaatoi Luganon, joten tilanne on jatkopaikkojen suhteen hieman auki. Tappara johtaa lohkoaan kymmenellä pisteellä, Skellefteå on toisena yhdeksällä pisteellä ja Lugano kolmantena seitsemällä pisteellä ennen päätöskierrosta.

CHL:n tiistain kierroksen ottelut

Mlada Boleslav vs. Zurich Lions 0-1
Jastrzebie vs. Frisk Asker 4-3
HIFK vs. Frölunda 2-3
Leksand vs. Fribourg 2-5
Skellefteå vs. Tappara 6-1
TPS vs. Växjö Lakers 3-1
Eisbären Berlin vs. Lugano 6-3
RB Munchen vs. EV Zug 3-4
RB Salzburg vs. HC Bolzano 3-5
Sonderjyske vs. Rögle 2-3

CHL:n keskiviikon kierroksen ottelut

18.00 Ocelari Trinec vs. Slovan Bratislava
19.00 Lukko vs. Cardiff Devils
19.30 Donbass Donetsk vs. KAC Klagenfurt
20.30 Rouen Dragons vs. Rungsted Seier Capital
20.30 Sparta Praha vs. Bremerhaven Pinguins
20.45 Lausanne vs. Adler Mannheim

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL