Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokereiden sankari Jesse Joensuu: ”Pysyimme rauhallisina ja kaivoimme taas voiton”

Jesse Joensuu ja vapautunut tuuletus.
AOP - Emil Hansson

Helsingin Jokerit otti keskiviikko-iltana kymmenennen voiton putkeen, kun joukkue kaatoi Ak Bars Kazanin 4-3 -lukemin jatkoajan jälkeen. 

Helsingin Jokereiden sankariksi keskiviikon ottelussa nousi Jesse Joensuu, joka iski jatkoajan neljännellä minuutilla rangaistuslaukauksen ohi Igor Bobkovin ja sinetöi Jokereille kaksi pistettä.

Joensuun edustama narripakka oli äärimmäisen lähellä voittoa jo varsinaisella peliajalla, mutta joukkue menetti kolmannessa erässä 3-1 -johdon. Ak Bars nousi ottelussa tasoihin kolmannen erän lopun 5vs3 -ylivoimalla, kun Artyom Galimov iski lähietäisyydeltä kiekon ohi voimattoman Anders Lindbäckin.

– Pelasimme kaksi ensimmäistä erää todella hyvää jääkiekkoa. Kolmannessa ehkä passivoiduttiin ja jouduimme pelaamaan paljon alivoimaa. Tämä oli todella iso voitto meille, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki summasi seuran tiedotteessa.

Kolmas erä oli Jokereille vaikea. Ak Bars kävi päälle kuin yleinen syyttäjä ja vei laukaukset peräti 17-2. Helsinkiläiset taistelivat, mutta joutuivat antautumaan kahdesti.

Etenkin Lindbäckin saama jäähy pelin viivyttämisestä alivoimalla oli kyseenalainen, kun ruotsalaismaalivahti liuku tolppaa päin torjuakseen Dmitry Kagarlitskyn laukausta. Kagarlitskyn veto meni sivuverkkoon, mutta maali lähti pois paikaltaan ja tuomari antoi tästä kakkosen.

– Paljon oli ihmeellisiä tilanteita kolmannessa erässä. Pitää katsoa ne uudestaan, mutta eivät varmaan menneet nappiin kaikki, Marjamäki sanoi.

Jatkoajalla Jokerit oli taas tuttu aktiivinen itsensä. Pakarinen säntäsi läpiajoon viimeisillä hetkillä ja hankki isännille rankkarin. Spesialisti Joensuu astui kentälle ja jatkoi huimaa rekordiaan. Kiekko rystylle ja sisään ja Jokereille kymmenes peräkkäinen voitto.

Kotiyleisö sai näin upean palkinnon todellisessa trillerissä.

– Kun aloimme ottaa jäähyjä neljä minuuttia ennen loppua, tiesin ettei minulla ole tänä iltana enää muuta tehtävää kuin rankkarin ampuminen, jos sinne asti mennään, Joensuu totesi tiedotteessa.

-Pysyimme rauhallisina ja kaivoimme taas voiton, hyökkääjä kiteytti ottelun lopun.

Jokerit kohtaa seuraavassa ottelussa Severstal Tsherepovetsin kello 19.30 alkavassa ottelussa kotijäällään. Severstal nollasi Dinamo Riian keskiviikkona 2-0 -lukemin vieraissa.

LUE MYÖS

Jokerit kaatoi Ak Bars Kazanin

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL