Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Amur Habarovskille kauden kolmas voitto – käänsi tappioaseman edukseen

Amur Habarovskin pelaajat juhlivat voittoa.
AOP

Amur Habarovsk otti kauden kolmannen voiton KHL:ssä, kun joukkue kaatoi Torpedo Nizny Novgorodin kotiottelussaan.

Amur Habarovsk palasi kotiin pitkältä vierasreissulta ja onnistui heti ottamaan voiton, kun joukkue kukisti David Nemirovskyn valmentaman Torpedo Nizny Novgorodin 4-3 -lukemin jatkoaikamaalilla.

Ottelu oli Amurille kauden 12. ja voitto oli vasta kauden kolmas. Kotijäällä peli oli joukkueelle neljäs ja voitto toinen. Joukkueen suurimpina sankareina ottelussa häärivät hyökkääjä Alexander Gorshkov ja 40 kertaa torjunut maalivahti Yevgeni Alikin.

30-vuotias Gorshkov iski ottelussa tehot 2+1 sekä samalla kauden ensimmäiset maalinsa. Gorshkov kavensi pelin toisen erän lopussa 2-3 ja tasoitti ottelun 3-3 kolmannen erän alussa. Vladimir Butuzov vastasi ottelun 1-1 -maalista avauserässä ja puolustaja Artyom Alyayev naulasi voittomaalin jatkoajalla.

Torpedolta Ivan Chekhovich aloitti maalinteon avauserässä. Kenny Agostino vei vieraat ottelussa 2-1 -johtoon toisen erän alussa ja puolustaja Theodor Lennström iski ylivoimalla Torpedon jo 3-1 -johtoon toisen erän puolivälin jälkeen. Tähtihyökkääjä Damir Zhafyarov syötti ottelussa Agostinon ja Lennströmin maalit.

Andrei Tikhomirov pelasi vieraiden maalilla ja torjui ottelussa 26 laukausta.

Amur jatkaa kauttaan reilun viikon verran kotijäällä, kun joukkue kohtaa neljässä seuraavassa ottelussa Dinamo Riikan, Vitjaz Podolskin ja Traktor Tsheljabinskin kahdesti reilun viikon päästä. Torpedon matka jatkuu Vladivostokiin Admiralin vieraaksi ja sieltä Novosibirskiin Sibirin vieraaksi, jonka jälkeen koittaa paluu kotiin.

KHL-kierroksen tulokset ja ottelut

Amur Habarovsk vs. Torpedo Nizny Novgorod 4-3 ja.
19.30 Kunlun Red Star vs. Dynamo Moskova

KHL:n perjantain kierroksen ottelut

17.00 Metallurg Magnitogorsk vs. Avtomobilist Jekaterinburg
17.00 Salavat Julajev Ufa vs. Sibir Novosibirsk
19.00 TsSKA Moskova vs. Ak Bars Kazan
19.30 Dynamo Moskova vs. Barys Nur-Sultan
19.30 Jokerit vs. Severstal Tsherepovets
19.30 Spartak Moskova vs. Neftekhimik Niznekamsk

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL