Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Suomalaismaalivahdit KHL:n voittotilaston kärjessä

Juha Metsola Salavatin maalilla.
AOP

Salavat Julajev Ufan Juha Metsola ja Metallurg Magnitogorskin Juho Olkinuora ovat olleet vahvassa vireessä alkukaudesta. Metsola ja Olkinuora ovat koko KHL:n voittotilaston kärjessä, kun noin kymmenen kierrosta on pelattu.

Juha Metsola sai Salavat Julajev Ufan seurajohdolta tiukan kysymyksen kauden alla, että onko maalivahdista enää torjumaan joukkueen ykkösmaalivahtina, kun harjoituskausi meni heikosti. Suomalainen on vastannut kyselyyn torjumalla seitsemästä pelistä kuusi voittoa torjuntaprosentilla 95,1. Metsolalla on tilillään myös yksi nollapeli.

KHL:n itäisen konferenssin kärjessä Salavat Julajevin kanssa on Metallurg Magnitogorsk. Metallurgin ykkösmaalivahti Juho Olkinuora on torjunut alkukaudesta kuusi voittoa eikä ole hävinnyt vielä kertaakaan. Maailmanmestarille on kertynyt tililleen myös kaksi nollapeliä ja torjuntaprosentti lähentelee 95’ttä.

Kuudessa voitossa on suomalaisten lisäksi Dynamo Moskovan ykkösmaalivahti Ivan Bocharov, mutta venäläismaalivahdin torjuntaprosentti on reilusti heikompi kuin suomalaisten vastaavat. Bocharov on torjunut kiekkoja vain reilun 92 prosentin varmuudella.

Muista suomalaisista Frans Tuohimaalla on neljä voittoa tilillään kuten myös Joni Ortiolla ja Janne Juvosella. Juvosella on suoria voittoa vain kaksi, mutta kaksi voittoa on tullut jatkoajan jälkeen. Ortiolla suoria voittoja on kolme ja jatkoajan jälkeen tulleita yksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL