Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Dynamon tähtihyökkääjä ylivoimaisessa johdossa KHL:n pistepörssissä

Vadim Shipachyov naulasi kiekon Dinamon verkkoon.
AOP

Dynamo Moskova on aloittanut vahvasti KHL-kauden, sillä joukkue on hävinnyt alkukauden peleistään vain yhden. Yhtenä suurena syynä menestykselle Moskovassa on se, että joukkueen kirkkain tähti Vadim Shipachyov on ollut aivan jäätävässä vireessä alkukauden otteluissa.

Vadim Shipachyov muodosti viimeiset kaksi kautta hurjan tutkaparin yhdessä Dmitry Jaskinin kanssa, mutta tshekkihyökkääjän lähdettyä takaisin NHL:n jäi Shipachyov Dynamon riveihin ”yksin”. Se ei ole venäläistä supertähteä haitannut, sillä Shipachyov on iskenyt yhdeksään kauden ensimmäiseen otteluun 19 tehopistettä. Peliaikaa venäläiselle kertyy reilut 20 minuuttia ottelussa, joten vastuutakin Alexei Kudashov antaa suojatilleen.

KHL:n pistepörssissä Metallurg Magnitogorskin kanadalaishankinta Philippe Maillet on toisena. Maillet on ollut vahva lisä Metallurgin hyökkäykseen, sillä hyökkääjän kymmeneen ensimmäiseen KHL-otteluun on syntynyt kuusi maalia ja yhteensä 14 tehopistettä. Pistepörssissä hieman yllättäen on kolmantena Vitjaz Podolskin suomalaislaituri Niko Ojamäki, joka on iskenyt kahdeksan maalia ja yhteensä 12 tehopistettä. Ojamäki on Shipachyovin kanssa KHL:n maalipörssin jaetulla kärkisijalla.

Helsingin Jokereiden tehokkain pelaaja on alkukauden ajalta ollut Brian O’Neill, joka on iskenyt tehot 2+9 11 ensimmäiseen otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL