Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottawa Senators hankki vahvan laitahyökkääjän

Zach Sanford pukee ensi kerralla punaista päälle.
AOP

Ottawa Senators ja St. Louis Blues tekivät kauppaa NHL:ssä, kun kaksi pelaajaa vaihtoivat osotteita.

Ottawa Senators hankki riveihinsä viime kausina St. Louis Bluesissa läpi lyöneen isokokoisen laitahyökkääjä Zach Sanfordin. Vaihdossa Bluesiin Senators lähettää keskushyökkääjä Logan Brownin ja ehdollisen varausvuoron. Varausvuoro on ensi kesän 4. kierroksen varausvuoro ja se siirtyy Bluesiin, mikäli Brown pelaa alle 30 peliä runkosarjassa tulevalla kaudella. Mikäli pelejä tulee NHL:ssä 30 tai enemmän, niin Senators pitää vuoronsa.

Sanford on pelannut NHL:ssä yhteensä 209 ottelua ja iskenyt näissä 74 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Sanford on takonut 16 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä. 27-vuotias hyökkääjä omaa sopimuksen täksi kaudeksi ja sopimuksen arvo on kaksi miljoonaa dollaria.

Brown on Senatorsin ykköskierroksen varaus kesältä 2016. Brown on lahjakas kahdensuunnan keskushyökkääjä, mutta ei ole onnistunut vielä lyömään läpi NHL:ssä. Otteluja NHL:stä on takana 30 kappaletta ja näissä on syntynyt yhdeksän tehopistettä. Parhaalla AHL-kaudella Belleville Senatorsin riveissä Brown on iskenyt 56 peliin 42 tehopistettä. Toissa kaudella hyökkääjä pelasi yli piste per peli tahdilla AHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL