Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Millaisen sopimuksen jenkkihyökkääjä saa Ottawa Senatorsiin?

Brady Tkachuk jatkanee Senatorsissa.
AOP

Ottawa Senatorsilta puuttu yksi merkittävä palanen vielä ensi kauden joukkueesta, kun Brady Tkachuk ei ole tehnyt jatkosopimusta organisaation kanssa. Yhdysvaltalainen laitahyökkääjä on rajoitettu vapaa agentti, joten pelaajalla ja seuralla on aikaa aina joulukuun ensimmäiseen päivään päästä sopuun sopimuksesta.

Brady Tkachuk on Ottawa Senatorsin yksi tärkeimmistä hyökkääjistä yhdessä saksalaisen Tim Stützlen ja Josh Norrisin kanssa. Tkachuk on kesän 2018 NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen neljäs varaus Senatorsin toimesta. Kolmen vuoden mittainen tulokassopimus päättyi viime kevääseen.

Tkachuk on pelannut uransa kolmella ensimmäisellä kaudella 198 ottelua NHL:ssä ja iskenyt 125 tehopistettä. Tkachukin ympärillä on pyöritelty mahdollisuuksia niin lyhyemmän siltasopimuksen kuin pidemmänkin sopimuksen puolesta, mutta Senators ei tiettävästi ole valmis maksamaan kahdeksan vuoden sopimuksella sitä rahaa, mitä Tkachuk haluaisi.

Parhaana verrokkina Bradylle toiminee hänen veljensä Matthew Tkachukin ensimmäinen sopimus tulokassopimuksen jälkeen. Matthew kirjoitti Calgary Flamesin kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen ja sopimuksen arvo yhtä kautta kohden oli seitsemän miljoonaa dollaria. Matthew teki toki 174 tehopistettä uransa kolmen ensimmäisen kauden aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL