Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Doug Armstrong jatkaa pitkään St. Louis Bluesin GM:nä

Doug Armstrong nostaa kannua.
AOP

St. Louis Blues tiedotti tehneensä viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen GM Doug Armstrongin kanssa. 

57-vuotias kanadalainen jääkiekkopomo Doug Armstrong saa jatkaa vielä seuraavat viisi kautta St. Louis Bluesin GM:nä. Stanley Cup -joukkueen Bluesista koonnut Armstrong on toiminut urallaan ennen Bluesin organisaatiota Dallas Starsin organisaatiossa GM:nä ja voittanut vuonna 1999 organisaatiossa Stanley Cupin apulais GM:nä.

– Kun tulin tänne vuonna 2008 niin aloitin pienemmissä hommissa pelaajien parissa. Sittemmin GM:n paikalla tilanteet elää nopeammin etkä yhtään tiedä kauan se homma kestää. On ollut suuri kunnia toimia organisaatiossa jo näin kauan GM:nä ja jatkaa työtä vielä pitkään, kertoi Sarnian kaupungista kotoisin oleva Armstrong organisaation tiedotteessa.

Kanadalaisen merkittävimpiin pelaajasopimuksiin organisaatiossa kuuluvat Vladimir Tarasenkon, Alex Pietrangelon ja Colton Paraykon kanssa tehdyt sopimukset. Armstrongin aikana joukkue on varannut muun muassa Jordan Kyroun, Robert Thomasin sekä Ivan Barbashevin nykyisestä rungosta.

Kauppaamalla Armstrong on hankkinut muun muassa nykyisen kapteenin Ryan O’Reillyn organisaation riveihin suorastaan pilkkahintaan Buffalo Sabresissa, jossa hyökkääjän ura oli kääntynyt jopa lievään laskusuuntaan.

 

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL