Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kevin Hayes pitkään sivussa Philadelphia Flyersin palveluksista

Kevin Hayes Flyersin paidassa.
AOP

Philadelphia Flyers tiedotti juuri harjoitusleirien alla, että muutama joukkueen pelaajista ovat loukkaantuneina, eivätkä voi osallistua joukkueen harjoitusleirille. Merkittävin poisjäänti on keskushyökkääjä Kevin Hayes, joka on sivussa vähintään kuusi viikkoa.

Philadelphia Flyers julkaisi tiistaina harjoitusleirille osallistuvan 57 pelaajan ryhmän. Samalla Flyers tiedotti, että joukkueelta tippuu ennen harjoitusleiriä kolme pelaajaa pois kokoonpanosta.

Kokenut keskushyökkääjä Kevin Hayes kävi vatsan seudun leikkauksessa on sivussa vähintään kuusi viikkoa ja mahdollisesti jopa kahdeksan viikkoa. Hayesilla on sopimusta Flyersin kanssa vielä viisi vuotta jäljellä ja hyökkääjä tienaa kaudesta reilut seitsemän miljoonaa dollaria.

Loukkaantumisista läpi uransa kärsinyt puolustaja Samuel Morin kävi polvileikkauksessa. Polvesta poistettiin irtopaloja, jotka häiritsevät pelaamista. Morin on arviolta kaksi kuukautta sivussa joukkueen palveluksista.

Lisäksi joukkueen kokoonpanosta uupuu lupaava hyökkääjä, kun Wade Allison puuttuu nilkan nyrjäyttämisen takia määrittelemättömän ajan.

Positiivinen signaali joukkueen ympäriltä tuli julki eilen, kun joukkueen entinen ykköskierroksen varaus Morgan Frost kertoi, että hänen talvella tehty olkapääleikkaus oli onnistunut ja hän tulee energisenä leirille taistelemaan paikasta auringossa.

Suomalaisia leirillä on kaksi, kun hyökkääjälupaus Samu Tuomaala tavoittelee paikkaa joukkueesta, jossa Rasmus Ristolaisella on paikka 99 prosentin varmuudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL