Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kokenut NHL-hyökkääjä ei kelpaa Columbus Blue Jacketsin harjoitusleirille – syynä rokottamattomuus koronaan

Zac Rinaldo tappelee.
AOP

NHL:ssä kuhisee, kun NHL-organisaatio Columbus Blue Jackets on ilmoittanut kokeneelle hyökkääjälle, että tämä ei ole tervetullut joukkueen harjoitusleirille.

NHL-joukkue Columbus Blue Jackets on tehnyt kovan ratkaisun, kun joukkue on ilmoittanut kokeneelle Zac Rinaldolle, että tämä ei ole tervetullut organisaation harjoitusleirille, joka käynnistyy tällä viikolla.

31-vuotias Rinaldo teki elokuussa vuoden mittaisen sopimuksen Blue Jacketsin kanssa ja tienaa ensi kaudesta 750 tuhatta dollaria. Joukkueen presidentti John Davidson ilmoitti The Athletic -sivuston mukaan, että Rinaldo liittyy AHL-organisaatio Cleveland Monstersin harjoitusleirille, kun se myöhemmin syyskuussa käynnistyy.

Rinaldo on pelannut NHL:ssä aina kaudesta 2010-11 alkaen ja edustanut Philadelphia Flyersia, Boston Bruinsia, Arizona Coyotesia, Nashville Predatorsia sekä Calgary Flamesia. Otteluita maailman parhaassa jääkiekkoliigassa romuluinen laituri on pelannut 374 kappaletta ja näissä on syntynyt 18 maalia ja yhteensä 42 tehopistettä.

– Meidän leirille tulee 67 pelaajaa ja he kaikki ovat rokotettuja. Rokote on meidän organisaatiolle tärkeä asia. Se on koko joukkueen huoli. Me voitamme ja häviämme yhdessä. Kaikki mitä me teemme, teemme sen yhdessä, kommentoi Davidson.

Rinaldolla on mahdollisuus edelleen päästä mukaan NHL-organisaation leirille. Se vaatii vain rokotuksen.

– Pallo on hänellä nyt. Me teemme kaiken joukkueena ja se on vaatimus mikäli haluaa olla ”sinitakki”. Meillä on täällä koossa joukkue, josta jokainen on rokotettu. Saa nähdä nyt, mihin tilanne Rinaldon kanssa kehittyy, kommentoi GM Jarmo Kekäläinen asiaa Athleticin haastattelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL