Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Elvikselle jatkosopimus Columbukseen – miten käy Joonas Korpisalon?

Elvis Merzlikins Columbus Blue Jacketsin maalilla.
AOP

Columbus Blue Jackets tiedotti tehneensä pitkän jatkosopimuksen latvialaismaalivahti Elvis Merzlikinskin kanssa.

Columbus Blue Jackets on selvittänyt maalivahtitilannettaan tulevalle kaudelle tekemällä viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen latvialaismaalivahti Elvis Merzlikinsin kanssa. Merzlikins tienaa viiden vuoden sopimuksellaan 27 miljoonaa dollaria ja maalivahdin kausipalkka on näin keskiarvolta 5,4 miljoonaa dollaria.

27-vuotias Riikasta kotoisin oleva maalivahti on Blue Jacketsin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2014. 191 senttiä pitkä maalivahti debytoi NHL:ssä kaudella 2019-20 ja pelasi yhteensä 33 ottelua torjuntaprosentilla 92,3. Pudotuspeleissä vastuuta tuli kahdessa ottelussa ja näissä torjuntaprosentti oli 94,6. Viime kausi oli latvialaiselle koko muun joukkueen tavoin vaikea. Pelejä kertyi 28 kappaletta ja torjuntaprosentti oli 91,6.

Merzlikinsin jatkosopimus tietää sitä, että Joonas Korpisalolla saattaa olla edessä maiseman vaihto. Korpisalolla ja Merzlikinsillä oli kahden vuoden sopimukset, jotka päättyvät tähän kauteen. Merzlikinsin jatkon myötä on äärimmäisen todennäköistä, että Korpisalo kaupataan toisaalle jo mahdollisesti ennen kauden alkua. Korpisalo tienaa tästä kaudesta vaivaiset 2,8 miljoonaa dollaria.

Blue Jacketsin suurlupaus maalinsuulle on venäläinen Daniil Tarasov, joka debytoi viime kaudella NHL:ssä KHL-kauden jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL