Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläistähdelle hurja jatkosopimus

Kirill Kaprizov
AOP

Minnesota Wild sai maaliin sen mitä kaikki NHL:ää seuraavat ovat odottaneet koko kesän. Wild teki jatkosopimuksen venäläislaitahyökkääjä Kirill Kaprizovin kanssa.

Viime kaudella NHL:n vuoden tulokkaaksi valittu venäläislaitahyökkääjä Kirill Kaprizov on tehnyt viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Minnesota Wildin kanssa. Kaprizov tienaa uudella sopimuksella yhteensä 45 miljoonaa dollaria ja vuosittainen keskiansio on yhdeksän miljoonaa dollaria.

Novokuznetskista kotoisin oleva 24-vuotias hyökkääjä on Wildin viidennen kierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Pienikokoinen hyökkääjä takoi ennen debyyttikauttaan KHL:ssä Salavat Julajev Ufan ja TsSKA Moskovan riveissä hurjia tehoja. Parhaimmillaan yhdellä kaudella Kaprizov teki KHL:ssä 62 tehopistettä 57 otteluun.

Viime kaudella Kaprizov pelasi 55 ottelua runkosarjasta eli yksi ottelu jäi hyökkääjältä väliin. Kaprizov takoi näissä otteluissa 27 maalia ja yhteensä 51 tehopistettä. Pudotuspeleissä seitsemään otteluun venäläinen keräsi tehot 2+1, kun Wild tippui Vegas Golden Knightsille seitsemässä pelissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL