Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Venäjältä karmeita uutisia! – Superlupaus on menehtynyt

Rodion Amirov iski Venäjän maajoukkueessa maaleja.
AOP

Venäläinen superlupaus Rodion Amirov on menehtynyt. Amirov oli Toronto Maple Leafsin ykköskierroksen varaus vuodelta 2020. Amirov sairastui aivokasvaimeen ja menehtyi siihen.

21-vuotias venäläislupaus Rodion Amirov on menehtynyt aivokasvaimeen. Tiedon Amirovin menehtymisestä julkaisi venäläispelaajan agentti Dan Milstein.

– Me joudumme kovassa ikävässä kertomaan kamalia uutisia siitä, että Amirov on menehtynyt. Kaksi vuotta sitten saatuaan tiedon aivokasvaimesta pelaaja päätti suhtautua elämään ilolla ja välttää negatiivisuutta, kertoi Milstein tiedotteessa.

NHL:ssä Toronto Maple Leafsin kapteeni John Tavares välitti myös Twitterin kautta suruaan Amirovin menehtymisestä.

– On todella vaikea uskoa Amirovin menetystä. Hänen hymynsä ja ilonsa elämää sekä jääkiekkoa kohtaan oli tarttuvaa. Joukkuetoverini ja minä olemme kiitollisia ajasta, jonka saimme viettää Rodionin seurassa. Osanotot kaikille pojan läheisille, me tulemme kaipaamaan häntä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL