Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokerit lähtee kasvattamaan voittoputkea – vastassa Dinamo Riialle taipunut Barys

Anders Lindbäck torjuu kiekkoja.
AOP - Emil Hansson

Helsingin Jokerit kohtaa lauantain KHL-kierroksella Barys Nur-Sultanin kello 16.00 alkavassa ottelussa. Jokerit tulee viikon kolmanteen kotipeliin viiden ottelun voittoputkessa, kun taas Barys taipui edellisessä ottelussaan Dinamo Riikalle.

Helsingin Jokerit on vaikean alun jälkeen löytänyt oikein hyvän vireen päälle KHL:ssä, kun joukkue on napsinut nyt viisi voittoa putkeen. Jokerit on esittänyt voittoputkensa aikana muutaman todella erinomaisen esityksen, mutta esimerkiksi kolme voittoa viidestä on ollut enemmän tai vähemmän heikon puolustuspelin omaavaa suorittamista.

Lauri Marjamäen suojatit ovat voittaneet kuitenkin maalintekokilpailut niin Torpedo Nizny Novgorodia, Kunlun Red Staria kuin Traktor Tsheljabinskiakin vastaan, joten se lupaa hyvää joukkueelle ajatellen tulevaisuutta, että Jokerit voi voittaa ottelun monella eri tavalla.

Barys Nur-Sultanin kauden alku on ollut odotetun hankala. Joukkueessa on tapahtunut kesällä paljon muutoksia, vaikka muutama runkopelaaja säilyikin joukkueessa. Menneen viikon ottelut ovat olleet kuvaavia Barysin kaudesta, sillä tiistaina joukkue otti hienon voiton TsSKA Moskovasta, mutta torstaina joukkue kaatui heittopussi Dinamo Riikan käsittelyssä.

Alkukauden osalta päävalmentaja Juri Mikhailisin poika Nikita Mikhailis on ollut joukkueen tehokkain pistemies seitsemällä pisteellään. Mikhailisia säestää kanadalaissentteri Curtis Valk ja ruotsalaishyökkääjä Jakob Lilja. Valkilla on kasassa kuusi pistettä ja Liljalla neljä. TsSKA Moskovaa vastaan kaksi maalia tehnyt kanadalaispuolustaja Darren Dietz on myös neljässä pisteessä.

Barysilla on hyvä historia Jokereita vastaan Helsingissä, mutta joukkueessa on paljon muuttujia sitten viime kausien, joten voi hyvin olla, että narripakka juhlii viikon kolmatta voittoaan lauantai-iltana.

KHL:n lauantain kierroksen ottelut

10.00 Amur Habarovsk vs. Metallurg Magnitogorsk
14.30 Salavat Julajev Ufa vs. Dinamo Minsk
15.00 Traktor Tsheljabinsk vs. Kunlun Red Star
16.00 Helsingin Jokerit vs. Barys Nur-Sultan
17.00 Lokomotiv Jaroslavl vs. Torpedo Nizny Novgorod
17.00 Neftekhimik Niznekamsk vs. Vitjaz Podolsk
17.30 Ak Bars Kazan vs. HK Sotshi

LUE MYÖS

Barys Nur-Sultanin kausiennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL