Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

Bob Hartleyn Avangard Omskilla tiukka paikka Jekaterinburgissa

Simon Hrubec Avangardin maalilla.
AOP

KHL-kierroksen toisessa ottelussa perjantaina kohtaavat Avtomobilist Jekaterinburg ja Avangard Omsk toisensa. Kahden joukkueen suunta viimeisen viikon aikana on ollut täysin päin vastainen.

Avtomobilist Jekaterinburg on kääntänyt vaikean alun edukseen ja voittanut viimeiset neljä ottelua putkeen. Kahdessa kauden ensimmäisessä kotipelissä joukkue koki tappiot Metallurg Magnitogorskille ja Salavat Julajev Ufalle, mutta neljän ottelun vieraskiertueella joukkue on onnistunut kaatamaan muun muassa SKA Pietarin ja esittänyt erittäin jämäkkää puolustuspeliä.

Avangard Omsk aloitti kauden mahtavalla 4-0 -kotivoitolla TsSKA Moskovasta ja perään kotijäällä kaatuivat Amur Habarovsk sekä Admiral Vladivostok, mutta tämän jälkeen Bob Hartleyn valmentaman joukkueen jänne on hieman löystynyt. Joukkue on kokenut kolme perättäistä tappiota, mutta vastassa on ollut KHL:n kärkipään joukkueita Dynamo Moskovan, Helsingin Jokereiden ja Metallurgin toimesta. Edellisessä ottelussa Metallurgia vastaan joukkue päästi seitsemän maalia joka on todella heikko suoritus yleensä aina niin vahvasti puolustavalta joukkueelta.

Avtomobilistilta alkukaudella joukkueen kärkipelaajat ovat olleet tehokkaita. Ryan Spooner johtaa sisäistä pistepörssiä tehoilla 2+3 ja ranskalaishyökkääjä Stephane Da Costa maalipörssiä neljällä maalilla. Brooks Macek ja Shane Prince ovat neljässä pisteessaä Da Costan kanssa. Puolustuksesta Jesse Blacker ja Nikita Tryamkin ovat nauttineet yli 20 minuutin peliaikaa. Maalilla Jakub Kovarin ollessa loukkaantunut vastuuta ovat jakaneet Dmitry Shikin ja Vladimir Galkin. Shikin on torjunut neljässä ottelussa kolme voittoa yli 92 torjuntaprosentilla.

Avangardin joukkueesta ykköskentän Corban Knight ja tuore hankinta Peter Cehlarik ovat olleet tehokkaita. Slovakkihyökkääjä Cehlarik on koko KHL:n pistepörssin kärkipäässä, kun hyökkääjä on iskenyt tehot 5+4 alkukauteen. Knightilla on kasassa kahdeksan pistettä 4+4 tehoin. Puolustuksesta Oliwer Kaski, Ville Pokka ja Alexei Bereglazov ovat nauttineet yli 20 minuutin peliajasta. Kaski on ollut alkaneen kauden tehokkain puolustaja Avangardin riveistä viidellä tehopisteellä. Maalilla Simon Hrubec on pelannut yhtä 10 minuutin pätkää lukuunottamatta kaikki pelit.

Kello 17.00 alkavasta ottelusta voi tulla tasainen vääntö, jossa nähdään iso tukku maaleja.

KHL-kierroksen ottelut ja tulokset

Admiral Vladivostok vs. Severstal Tsherepovets 3-1 (kesken 3. erässä)

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL