Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Lauri Marjamäki: ”Löydettiin onneksi tie voittoon”

Lauri Marjamäki ja tuomari.
AOP - Emil Hansson

Helsingin Jokerit kaatoi maalijuhlien päätteeksi Torpedo Nizny Novgorodin torstain KHL-kierroksella. Päävalmentaja Lauri Marjamäki oli voittoon tyytyväinen ja kehui maalivahtiaan.

Helsingin Jokerit otti Torpedo Nizny Novgorodia vastaan voiton 5-4 -lukemin kasvattaen voittoputken viiteen otteluun.

Jokerit aloitti ottelun tehokkaasti, kun Iiro Pakarinen ja Nicklas Jensen onnistuivat ensimmäisen erän aikana. Toisessa erässä tilanne kääntyi, kun erä meni 3-1 -lukemin Torpedolle.

– Ensimmäinen erä meni 2-0 meille, muttei ehkä oltu ihan niin hyviä pelillisesti. Toinen oli kuritonta pelaamista ja sisälsi paljon jäähyjä. Ei ole koskaan hyvä, kun vastustaja tekee kolme maalia, päävalmentaja Lauri Marjamäki mietti Jokereiden tiedotteessa.

Kolmannessa erässä Jokereiden kolmannen maalin tehnyt Jordan Schroeder iski illan toisensa ja vei narripaidat 4-3 -johtoon. Torpedon puolustaja Mikhail Orlov tasoitti pelin viimeisellä minuutilla.

– Löydettiin onneksi tie voittoon. Kolmas erä oli ihan hyvää tekemistä lukuun ottamatta viimeisen minuutin tasoitusta. Pitää olla iloinen voitosta – välillä valmentajat vähän liikaa analysoivat näitä pelejä, Marjamäki hymähti.

Maalivahti Janne Juvoselle peli oli ensimmäinen Hartwall Arenassa. Marjamäki olisi toivonut kenttäpelaajilta parempaa tekemistä päästetyissä maaleissa. Niitä hän ei pistänyt maalivahdin piikkiin. Juvoselle merkattiin 31 torjuntaa, joista moni oli isoja pelastuksia.

– Olimme ehkä mentaalisesti väsyneitä, koska kaikki takaiskut tulivat huonon keskittymisen seurauksena. Se pitää saada lauantaina paremmaksi. Olisimme voineet enemmän auttaa Juvosta, Marjamäki sanoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL