Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Dynamo ja Salavat edelleen vailla tappioita KHL:ssä

Dynamon pelaajat tuulettaa.
AOP

Dynamo Moskova ja Salavat Julajev Ufa jatkavat voittojen tiellä KHL:ssä. Molemmille torstain voitot olivat kauden kuudennet. Joukkueet kohtaavat ensi kerran toisensa marraskuun 20. päivä Moskovassa.

Dynamo Moskova kellisti torstain kierroksella Sibir Novosibirskin vieraissa hienosti 5-4 -lukemin ja jatkaa voittoputkessa. Joukkueen voiton pääarkkitehteinä olivat hyökkääjä Stanislav Galiyev ja puolustaja Vjatseslav Voynov. Galiyev iski ottelussa tehot 2+0 ja Voynov 1+2. Kahdesta muusta maalista vastasivat Nikita Chebykin ja Oleg Zaitsev.

Dynamo johti ottelua kolmannen erän alussa jo 5-0 -lukemin, mutta Sibir nousi vielä maalin päähän tekemällä reiluun 11 minuuttiin neljä maalia. Harri Säteri torjui kotijoukkueen maalilla 21 kertaa. Ivan Bocharov otti vieraiden maalilla 35 koppia.

Tomi Lämsän valmentama Salavat Julajev Ufa antoi kotijäällään näytteen Kunlun Red Starille siitä, mitä tapahtuu, kun hyvä jääkiekkojoukkue pelaa jääkiekkoa. Salavat Julajev kaatoi Red Starin tyylipuhtaasti 5-1 -lukemin iskien kolme viidestä maalistaan päätöserään. Suomalaisilla oli harvinaisen hiljainen päivä, sillä Juha Metsola oli huilivuorossa eikä ykköskenttä tehnyt pistettäkään.

Salavat Julajevin tehomies oli HK Sotshista joukkueen riveihin kesällä siirtynyt Sergei Shmelyov, joka iski ottelussa tehot 1+2. Muista maaleista vastasivat Alexei Pustozyorov, Nikolai Kulemin, Pjotr Khokhryakov sekä Vladislav Kartayev. Tyler Wong iski Red Starin ainokaisen.

KHL:n torstain kierroksen tulokset

Sibir Novosibirsk vs. Dynamo Moskova 4-5
Salavat Julajev Ufa vs. Kunlun Red Star 5-1
Helsingin Jokerit vs. Torpedo Nizny Novgorod 5-4 vl.
Neftekhimik Niznekamsk vs. Traktor Tsheljabinsk 1-3
Spartak Moskova vs. TsSKA Moskova 3-5
HK Sotshi vs. SKA Pietari 0-2
Dinamo Riika vs. Barys Nur-Sultan 3-2

KHL:n perjantain kierroksen ottelut

12.30 Admiral Vladivostok vs. Severstal Tsherepovets
17.00 Avtomobilist Jekaterinburg vs. Avangard Omsk

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL