Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Joonas Kemppaisesta SKA:n sankari

Joonas Kemppainen SKA paidassa.
AOP

Torstain KHL-kierroksella yksi voittajista oli SKA Pietari, joka haki pisteet olympiakaupunki Sotshista.

SKA Pietari otti toisen nollapelin siivittämän voiton putkeen, kun joukkue kaatoi HK Sotshin vieraissa 2-0 -lukemin. Ennen olympiakaupungin vierailua SKA oli juhlinut Moskovan Spartakin vieraana myös 2-0 -voittoa.

Sotshissa joukkueen suomalaishyökkääjä Joonas Kemppainen oli sankari, sillä hyökkääjä iski joukkueensa kummatkin maalit toisen erän lopussa sekä aivan kolmannen erän alussa ohi Sotshin maalilla 31 kertaa torjuneen ruotsalaisvahti Magnus Hellbergin. Hellberg siirtyi HK Sotshin riveihin kesällä SKA:sta. Suomalaishyökkääjälle maalit olivat kauden toinen ja kolmas.

Hellbergin maanmies Lars Johansson otti SKA:n maalilla yhteensä 15 koppia, kun Johansson torjui jo toisen nollapelinsä putkeen.

HK Sotshi aloitti kauden vahvasti kahdella voitolla, mutta tämän jälkeen on tullut viisi tappiota putkeen. SKA on pelannut myös seitsemän ottelua ja voittanut niistä viisi. SKA:n kausi jatkuu kahdella kotiottelulla Amur Habarovskia ja Salavat Julajev Ufaa vastaan. HK Sotshi kohtaa seuraavaksi kahden ottelun vieraskiertueella Tatarstanissa Ak Bars Kazanin ja Neftekhimik Niznekamskin. Ak Barsilta joukkue vei juuri tällä viikolla pisteen kotijäällään.

KHL:n torstain kierroksen tulokset

Sibir Novosibirsk vs. Dynamo Moskova 4-5
Salavat Julajev Ufa vs. Kunlun Red Star 5-1
Helsingin Jokerit vs. Torpedo Nizny Novgorod 5-4 vl.
Neftekhimik Niznekamsk vs. Traktor Tsheljabinsk 1-3
Spartak Moskova vs. TsSKA Moskova 3-5
HK Sotshi vs. SKA Pietari 0-2
Dinamo Riika vs. Barys Nur-Sultan 3-2

KHL:n perjantain kierroksen ottelut

12.30 Admiral Vladivostok vs. Severstal Tsherepovets
17.00 Avtomobilist Jekaterinburg vs. Avangard Omsk

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL