Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL:n suomalaistähdellä ikävä loukkaantuminen

Jori Lehterä on pelannut NHL:ssä ja KHL:ssä yli 10 kauden ajan.
AOP - Emil Hansson

KHL-seura Spartak Moskovan suomalaissentteri Jori Lehterä joutui jättämään tiistain kamppailun väliin loukkaantumisen takia.

Venäläismedia Championatin uutisen mukaan Jori Lehterä kärsii pienestä rannevammasta ja joutui sen takia jättämään tiistain ottelun SKA Pietaria vastaan väliin. Spartak koki 2-0 -tappion SKA:lle kotijäällään.

34 vuotta joulukuun 23. päivä täyttävä Lehterä on aloittanut Spartakissa kauden vahvasti. Vuoden 2008 kolmannen kierroksen NHL-varaus St. Louis Bluesin toimesta on KHL-kauden viiteen ensimmäiseen otteluun iskenyt viisi tehopistettä. Viime kaudella Lehterä kärsi myös loukkaantumisista, mutta iski 41 otteluun runkosarjassa 44 tehopistettä.

Spartakin päävalmentaja Boris Mironov uskoo, että Lehterä pystyy palaamaan kokoonpanoon seuraavaan otteluun, kun joukkue kohtaa torstain kierroksella kotipelissä TsSKA Moskovan. Mikäli Lehterä ei ole pelikuntoinen, niin organisaation nuoremmat pelaajat saavat päävalmentajan mukaan vastuuta.

Spartakin tuore hankinta Jake Virtanen on Mironovin mukaan saanut paperiasiat kuntoon KHL:n siirtymisen pohjalta ja heti, kun viimeisetkin asiakirjat ovat kunnossa, niin Virtanen liittyy joukkueen riveihin.

LUE MYÖS

NHL:n ykköskierroksen varaus päätyi KHL:n Spartak Moskovaan

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL