Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

NHL:n ykköskierroksen varaus päätyi KHL:n Spartak Moskovaan

Jake Virtanen oli Canucksissa useamman kauden.
AOP

NHL:n takavuosina ensimmäisellä kierroksella varattu kanadalaishyökkääjä Jake Virtanen siirtyy KHL:n Spartak Moskovan riveihin.

Vancouver Canucksin vuoden 2014 ensimmäisen kierroksen kuudes varaus Jake Virtanen siirtyy pelaamaan KHL:n Spartak Moskovan riveihin. 25-vuotiaan hyökkääjän sopimus ostettiin kesällä ulos ja hän oli vapaa tekemään sopimuksen mihin tahansa joukkueeseen.

Oikealta laukova New Westminsteristä, Brittiläisestä kolumbiasta kotoisin oleva laitahyökkääjä on pelannut viisi edellistä kautta Canucksin riveissä. Ennen todellista NHL-läpimurtoa Virtanen pelasi niin AHL:ssä kuin NHL:nkin puolella.

186 senttiä pitkän ja yli sata kiloa painavan laitahyökkääjän paras kausi NHL:ssä on tuottanut 36 pistettä 69 peliin, mutta odotusten mukaista läpimurtoa ei koskaan tapahtunut vaan hyökkääjä jäi rouhiaosaston pelaajaksi.

Yhteensä NHL-otteluita hyökkääjälle kertyi 317 kappaletta ja näissä syntyi sata tehopistettä.

Spartak Moskovaan hyökkääjä tuo lisää kaivattua kärkiosaamista. Spartakin hyökkäys on jäänyt liikaa kärkisenttereiden Jori Lehterän ja Emil Petterssonin varaan, joten lahjakas sekä potentiaalia omaava kanadalaislaituri on hyvä lisä Boris Mironovin valmentamaan joukkueeseen.

Virtanen on joukkueen kuudes ulkomaalaispelaaja, joten ainakin yhden ulkomaalaisen on oltava katsomossa jokaisessa pelissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL