Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokereille jälleen isoin potti KHL:n TV-rahoista

Jokerit aikalisällä.
AOP - Emil Hansson

KHL tiedotti nettisivuillaan viime kauden erilaisista tapahtumista, jota käsiteltiin maanantaina sarjan hallituksen kokouksessa. Yksi merkittävistä asioista oli TV-tulot ja niiden jakaminen.

KHL keräsi kaudella 2020-21 TV-tuloja merkittävän määrän ja nousu oli kauteen 2019-20 verrattuna merkittävä.

Toissa kaudella KHL jakoi TV-tuloja seuroille yhteensä 466 miljoonaa ruplaa, joka on ruplan nykykurssilla 5,4 miljoonaa euroa. Viime kaudella 2020-21 KHL jakoi seuroille yhteensä 505 miljoonaa ruplaa, joka nykykurssilla tarkoittaa 5,9 miljoonaa euroa.

Helsingin Jokerit on ollut merkittävä organisaatio TV-tulojen suhteen. Jokereille maksettiin viime kauden TV-rahoista yhteensä 50 miljoonaa ruplaa. Toiseksi eniten TV-rahoja sai Dinamo Riika, jolle maksettiin lähes 17 miljoonaa ruplaa TV-rahoja. Eli Jokerit tienasi noin kolme kertaa enemmän TV-rahaa, mitä toiseksi eniten kerännyt.

Jokereille maksettava summa ei ole kovinkaan merkittävä, sillä se on nykykurssilla vain vajaat 600 tuhatta euroa, mutta kokonaisuutta katsottaessa Jokereiden merkitystä KHL:lle ei voi vähätellä. Heikoin TV-raha maksettiin Amur Habarovskille, jolle maksettiin vain vajaat yhdeksän miljoonaa ruplaa TV-rahoja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL