Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

CHL:ssä G-lohkon kolmas kierros käydään torstaina – Petri Matikaisen joukkueella hyvä tilanne

Petri Matikainen KAC:n penkin takana..
AOP

Jääkiekon mestarienliigassa CHL:ssä G-lohkon kolmas ja neljäs ottelukierros pelataan tänä viikonloppuna maaliin. Kolmannet ottelut pelataan torstaina ja neljännet ottelut lauantaina.

Petri Matikaisen valmentama KAC Klagenfurt lähtee G-lohkon kärkipaikalta kolmanteen otteluun kohtaamaan vierasottelussa tanskalaista Rungsted Seier Capitalia. KAC voitti kaksi ensimmäistä ottelua tiukasti jatkoajalla, kun Seier Capital kaatui 3-2 -lukemin ja Rouen Dragons 2-1 -lukemin. KAC:n kanadalaishyökkääjä Nick Petersen on ollut hyvässä vireessä, sillä kahteen otteluun on syntynyt tehot 3+0.

Lohkon toisena on Ukrainan jääkiekkoylpeys Donbass Donetsk, joka on kahden ottelun jälkeen kerännyt kolme pistettä. Donbass kaatoi kotijäällään Dragonsin 2-1 -lukemin, mutta taipui Seier Capitalille 3-2 -lukemin jatkoajan jälkeen. Donbassin joukkueesta ykköskentän Olegs Sislannikovs ja Andrei Biryukov ovat olleet tehokkaimpia, sillä kummallakin on tehot 1+1 plakkarissa.

Tanskalaisen Rungsted Seier Capitalin molemmat ottelut ovat venyneet jatkoajalle ja koossa kahden ottelun jälkeen on kolme pistettä sekä lohkon kolmas tila. Lohkossa viimeisenä on ranskalaisjoukkue Rouen Dragons yhdellä pisteellä.

G-lohkon viikonlopun ottelut

9.9 21.00 Rouen Dragons vs. Donbass Donetsk
9.9 21.00 Rungsted Seier Capital vs. KAC Klagenfurt
11.9 20.30 Rouen Dragons vs. KAC Klagenfurt
11.9 20.30 Rungsted Seier Capital vs. Donbass Donetsk

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL