Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokerit haastaa Frans Tuohimaan Neftekhimik Niznekamskin vieraissa

Neftekhimik vs. Jokerit
AOP

Helsingin Jokerit kohtaa lauantaina kauden toisessa KHL-ottelussa Neftekhimik Niznekamskin vieraissa. Ottelu alkaa viideltä Suomen aikaa.

Helsingin Jokereiden kausi KHL:ssä alkoi vaikeasti, kun joukkue koki kauden ensimmäisessä ottelussaan torstaina tappion Ak Bars Kazanin vieraana 3-0 -lukemin. Neftekhimik Niznekamsk sai sen sijaan äärimmäisen vahvan alun kauteen, kun joukkue kaatoi Kunlun Red Starin kotijäällään 5-1 -lukemin.

Jokerit oli avausottelussaan käytännössä koko pelin ajan enemmän tai vähemmän vaikeuksissa vahvan Ak Barsin kanssa. Narripaidat eivät onnistuneet luomaan yhdelläkään ylivoimallaan laadukkaaita maalintekopaikkoja Igor Bobkovin maalille ja 5vs5 -pelissä helsinkiläisten paikat olivat kiven alla.

Neftekhimik oli sen sijaan äärimmäisen vahva heti kauden ensimmäisessä ottelussaan, kun joukkue onnistui ottamaan tärkeät pisteet Red Starilta. Pisteet ovat siksi erityisen tärkeitä, kun Red Star ja Neftekhimik pelaavat alustavasti samoista sijoista KHL:n itäisessä konferenssissa.

Neftekhimikiltä maalivahti Frans Tuohimaa torjui 19 torjunnalla voiton uransa ensimmäisessä KHL-pelissä. Joukkueen kärkihyökkääjistä Dan Sexton iski ottelussa tehot 1+1 kuten myös 25-vuotias Marat Khairullin, joka viime kaudella teki 27 tehopistettä joukkueen riveissä.

Niznekamskissa joukkueet ovat kohdanneet KHL-historian aikana seitsemän kertaa ja näistä voitot ovat Neftekhimikille 4-3. Viime kaudella kaksi keskinäistä kohtaamista joukkueiden välillä menivät 1-1. Jokerit voitti pelin Helsingissä 6-0 -lukemin ja Niznekamskissa kotijoukkue voitti pelin jatkoajan jälkeen 3-2 -lukemin.

Lauantain ottelut KHL:ssä

14.30 TsSKA Moskova vs. Dinamo Riika
17.00 Ak Bars Kazan vs. Kunlun Red Star
17.00 Avangard Omsk vs. Admiral Vladivostok
17.00 HK Sotshi vs. Vitjaz Podolsk
17.00 Lokomotiv Jaroslavl vs. SKA Pietari
17.00 Neftekhimik Niznekamsk vs. Jokerit
17.00 Spartak Moskova vs. Amur Habarovsk

LUE MYÖS

Neftekhimik Niznekamskin kausiennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL