Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

KHL

KHL-kierroksella suurilukuisia voittoja – Juha Metsolalle heti voitto

Vadim Shipachyov naulasi kiekon Dinamon verkkoon.
AOP

KHL-kierroksella oli perjantaina tarjolla neljä ottelua. Kierroksella nähtiin kaksi koti- ja vierasvoittoa.

Salavat Julajev Ufa oli paha vastus Barys Nur-Sultanille kauden avausottelussa. Salavat nappasi voiton 5-1 -lukemin. Joukkueen tuore hankinta Nikolai Kulemin oli vahvassa vireessä, kun kokenut hyökkääjä teki kolme osumaa. Kuleminin sentteri Alexander Kadeykin syötti ottelussa kolme osumaa. Sergei Shmelyov ja Geoff Platt vastasivat kahdesta muusta maalista. Suomalaisista Markus Granlund ja Sakari Manninen saalistivat syöttöpisteet mieheen ottelussa. Juha Metsola torjui vieraiden maalilla voiton 34 torjunnalla. Metsolan nollan vei alivoimamaalilla Jakob Lilja kolmannen erän alussa.

Metallurg Magnitogorsk oli Jekaterinburgissa ikävä vieras Avtomobilistille. Metallurg haki vierasvoiton tylyin 6-2 -lukemin. Joukkueen uusi keskushyökkääjä Denis Zernov vietti kahden maalin iltaa ja kanadalaissentteri Philippe Maillet säesti tehoilla 1+1. Andrei Chibisov ja Linus Hultsröm iskivät ottelussa myös tehot 1+1. Vasili Kocheshkin torjui vieraiden maalilla voiton 24 torjunnalla.

Traktor Tsheljabinsk nousi kauden ensimmäisessä ottelussaan kahden maalin takaa voittoon Sibir Novosibirskistä, kun Traktorin puolustaja Nick Bailen ratkaisi ottelun jatkoajan viimeisillä sekunneilla lukemin 3-2. Vahvasti harjoituskaudella esiintynyt Nikita Tertyshny iski maalin uransa 16 KHL-ottelussa ja Albert Yarullin iski Traktorin tasoituksen kolmannen erän lopulla. Vieraiden maaleista vastasivat alivoimalla ensin Nikita Korotkov perään Nick Shore. Roman Will torjui kotijoukkueen maalilla 29 laukausta.

Dynamo Moskova aloitti kauden vahvasti kaatamalla kotiareenalla Dinamo Minskin maalein 4-1. Dynamo karkasi reilussa 21 minuutissa jo 4-0 -johtoon ottelussa, kun Vadim Shipachyov osui kahdesti ja Oscar Lindberg sekä Stanislav Galiyev kertaalleen. Vieraiden ainokaisen Ivan Bocharovin taakse iski Denis Mosalyov toisen erän kahdeksannella minuutilla.