Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Tappara jatkaa CHL-pelejä kotijäällään

Eisbären Berlin ja Tampereen Tappara pelasivat tiukkaa maalineduspeliä.
AOP

Tampereen Tapparan CHL-urakka jatkuu kahdella kotiottelulla Eisbären Berliniä ja HC Luganoa vastaan.

Tampereen Tappara aloitti CHL:ssä vahvasti, sillä kahden pelatun ottelun jälkeen tilillä on kaksi voittoa maalierolla 12-4. Tappara kaatoi viime viikonloppuna vieraissa Eisbären Berlinin ja HC Luganon, jotka asettuvat Tampereella tänä viikonloppuna vastaan.

Perjantai-illan vastustaja Eisbären Berlin on ollut melko pahasti vietävissä kahdessa ensimmäisessä CHL-ottelussa, kun ensin Tappara takoi joukkueen jäänrakoon 6-1 -lukemin ja seuraavaksi Skellefteå saapui kylään ja voitti 5-3 -lukemin. Mikäli tästä pelistä joukkueelle ei voittoa irtoa on vaikea nähdä, että Eisbären selviytyisi kahden parhaan joukkoon tässä lohkossa. Eisbärenin tuore yhdysvaltalaishankinta Matt White on iskenyt kolme joukkueen neljästä maalista. Edellisessä ottelussa White muodosti joukkueen kakkoskentän yhdessä Zach Boychukin ja Giovanni Fioren kanssa.

Sunnuntaina Tappara saa vastaansa HC Luganon. Lugano voitti kotiavauksessaan CHL:ssä Skellefteån hieman yllättäenkin 5-1 -lukemin, mutta koki Tapparalle tappion 6-3 -lukemin. Kahdessa ensimmäisessä pelissä legendaarisen sveitsiläisjoukkueen kanadalaishyökkääjä Daniel Carr on ollut vahvassa vireessä, sillä hyökkääjä on tehnyt tehot 2+3. Carr pelasi Tapparaa vastaan edellisessä ottelussa ykköskentässä yhdessä Troy Josephsin ja Luca Fazzinin kanssa. Lugano kohtaa perjantaina vieraissa Skellefteån.

Tapparan perjantai-illan ottelu käynnistyy kello 19.00. Sunnuntaina ottelu alkaa samaan aikaan Luganoa vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL