Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

SKA hyytyi Salavatin käsittelyssä – Ak Bars kaatoi Metallurgin

Salavat tuulettaa maalia.
AOP

KHL:n harjoituskaudella pelattiin jälleen tukku pelejä, kun Helsingin Jokereiden ja Dinamo Riikan lisäksi yhdeksän joukkuetta oli pelaamassa.

Moskovassa Dynamo Moskova otti komean 5-1 -voiton Avangard Omskista. Vladislav Yefremov iski ottelussa tehot 1+1 ja huippulupaus Bogdan Trineyev syötti kaksi Dynamon maaleista, kuten myös kaukaloihin palannut puolustaja Slava Voynov. 28-vuotias Yaroslav Kosov iski Avangardin ainokaisen toisessa erässä.

Salavat Julajev kaatoi omassa harjoitusottelussaan SKA Pietarin 4-1 -lukemin. Teemu Hartikainen syötti Salavatin yhden maalin ja oli ainut kaukalossa esiintynyt suomalaispelaaja. Ivan Morozov iski SKA:n ainoan maalin avauserässä.

Valko-Venäjän maajoukkue kohtasi harjoitusottelussa ennen ensi viikolla alkavia olympialaisten karsintoja Barys Nur-Sultanin. Valko-Venäjä otti ottelusta hienon voiton 2-1 -lukemin. Valko-Venäjä sai mukaansa NHL:ssä viime kaudella läpilyöneen Yegor Sharangovichin, joka onnistui myös maalinteossa ottelun avauserässä. Toisesta joukkueen maalista vastasi 31-vuotias Artem Demkov, joka laukoi kotijoukkueen toisen maalin ohi Joni Ortion toisessa erässä. Barysin ainoan maalin ottelussa teki ruotsalaishyökkääjä Jakob Lilja kolmannen erän puolivälissä.

Moskovassa TsSKA koki tappion Jori Lehterän edustamalle Spartakille 2-1 -lukemin jatkoajan jälkeen. Lehterän laidalla ykkösketjussa pelannut ruotsalaishyökkääjä Emil Pettersson iski vierasjoukkueen johtoon toisen erän puolivälissä. Paluun TsSKA:n riveihin tehnyt puolustaja Nikita Nesterov iski pelin tasoihin Mikhail Grigorenkon syötöstä kolmannen erän alussa. Grigorenkokin pelasi NHL:ssä Nesterovin tavoin viime kaudella. Ottelun voittomaalin iski Dmitri Vishnevsky jatkoajalla Dmitriy Kugryshevin syötöstä.

Kazanissa Ak Bars otti voiton Metallurg Magnitogorskista 5-2 -lukemin. Ak Barsin tuore puolustaja Steven Kampfer oli vahvassa vireessä iskemällä ottelussa tehot 1+2. Uusista Ak Barsin pelaajista myös Nikita Kovalenko ja Dmitri Kagarlitsky onnistuivat ohittamaan Juho Olkinuoran, joka palasi Metallurgin maalille. Kovalenko iski Kampferin tavoin 1+2 tehot. Metallurgin maaleista vastasi Maxim Karpov ja Alexei Maklyukov.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL