Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokerit voittoon – Oliver Tuhkanen valopilkkuna

Oliver Tuhkanen iski Jokereille maalin.
AOP

Helsingin Jokerit kaatoi Dinamo Riian 5-0 -lukemin Vantaalla pelatussa harjoitusottelussa. Jokereilta Teemu Turunen oli pelipäällä iskiessään tehot 2+0. Turusen sentterinä pelannut Kalle Kossila syötti kaksi maalia. Puolustaja Oliver Tuhkanen nousi myös esiin iskemällä komean maalin toisessa erässä. Anders Lindbäck torjui nollapelin kotijoukkueen maalilla.

Jokerit oli läpi ottelun hallitsevampi osapuoli ja siirtyi johtoon jo ensimmäisen vitosen aikana, kun Jordan Schroeder iski Henri Ikosen syötöstä kotijoukkueen johtoon.

Ottelun seuraavaa maalia saatiin odottaa aina toisen erän alkupuolelle asti, kun Iiro Pakarinen ohjasi maalin edustalta kiekon ohi vahvasti pelanneen Johan Mattssonin. Jokerit siirtyi ottelussa jo 3-0 -johtoon hyökkäysalueen aloitusvoiton jälkeen, kun puolustaja Tuhkaselle avautui vapaata tilaa reilusti. Taitava luistelija käytti tilan hyödyksi, ajoi maalille ja laukoi kiekon takayläkulmaan.

Kolmannessa erässä Jokerit iski kahdesti ja kummastakin maalista vastasi Turunen. Ensin Jokereiden kasvatti laukoi maalin lähietäisyydeltä kiekon Mattssonin patjan yli maaliin ajassa 46.05 ja reilu viisi minuuttia ennen päätössummeria Turunen ohjasi Kossilan vedon ruotsalaismaalivahdin ohi.

Lindbäck torjui Jokereiden maalilla oikein helpon nollapelin, kun Dinamo ei saanut muutamaa vastahyökkäystä lukuunottamatta pahoja paikkoja kotijoukkueen maalille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL