Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegas Golden Knights purki suomalaishyökkääjän sopimuksen

Rockford IceHogs
AOP - Arkistokuva

Vegas Golden Knights on purkanut sopimuksen suomalaishyökkääjä Mikael Hakkaraisen kanssa, joka siirtyi joukkueen riveihin Chicago Blackhawksista kesällä vaihdossa maalivahti Marc-Andre Fleuryyn.

Hakkaraisen kolmen vuoden mittaisesta tulokassopimuksesta ostetaan kolmas kausi ulos. Hakkarainen allekirjoitti tulokassopimuksen toukokuussa 2019.

Espoosta kotoisin oleva 23-vuotias hyökkääjä on Blackhawksin viidennen kierroksen varaus kesältä 2018. Vasemmalta laukova 185 senttiä pitkä hyökkääjä siirtyi jo kaudeksi 2015-16 pelaamaan Espoosta Pohjois-Amerikkaan, kun Hakkarainen siirtyi NAHL-liigan Brookings Blizzardin riveihin. Sieltä matka jatkui USHL:n, jossa suomalainen edusti kolmen kauden ajan Chicago Steeliä ja Muskegon Lumberjacksia. Kaudella 2018-19 hyökkääjä pelasi myös yhden pelin Providencen yliopistossa.

Kaksi edellistä kautta suomalainen pelasi niin AHL:n kuin ECHL:nkin puolella. Hakkaraiselle kertyi AHL:ssä Rockford IceHogsin riveissä 14 peliä kahden kauden aikana ja ECHL:ssä Indy Fuelissa yhdeksän peliä. AHL:ssä suomalainen ei saalistanut yhtään tehopistettä, mutta ECHL:ssä syntyi tehot 2+3.

Hakkarainen oli viime kaudella muutamaan otteeseen Blackhawksin taxi-squadissa, joten pelejä ei paljoa kertynyt missään sarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL