Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Niko Huuhtanen mukana Tampa Bay Lightningin nuorten pelaajien leirillä

Niko Huuhtanen Tapparan paidassa,
AOP - Elmeri Elo

Koko NHL:n tämän varaustilaisuuden viimeisenä pelaajana varattu suomalaishyökkääjä Niko Huuhtanen on mukana Tampa Bay Lightningin nuorten pelaajien leirillä, joka käydään syyskuun 18-21. päivä.

Lightning kohtaa tässä lupaavien pelaajien turnauksessa Nashville Predatorsin, Carolina Hurricanesin ja Florida Panthersin. Leiri pidetään Wesley Chapelin kaupungissa, Floridan osavaltiossa.

Suomalaishyökkääjä Huuhtanen varattiin NHL:n siis numerolla 224. Oikealta laukova 18-vuotias hyökkääjä on kotoisin Helsingistä ja edustanut Suomessa pelatessaan Espoon Bluesia, Kiekko-Espoota ja viimeisimpänä Tampereen Tapparan a-junioreita. Ensi kaudella hyökkääjä kiekkoilee Everett Silvertipsin riveissä WHL:ssä.

Lupaavien pelaajien leirille Lightningista osallistuu useita viime kausien kakkos- ja kolmoskierroksen varauksia kuten hyökkääjät Maxim Cajkovic, Jack Finley, Gabriel Fortier, Gage Goncalves ja Alexei Lipanov sekä puolustajat Roman Schmidt, Dmitri Semykin ja Jack Thompson. Leirillä maalivahteina toimii ruotsalainen Hugo Alnefelt ja venäläinen Amir Miftakhov, joka edustaa KHL:ssä Ak Bars Kazanissa.

Hurricanes on tiedottanut oman joukkueensa tähän turnaukseen, mutta yksikään suomalainen ei ole alustavasti mukana. Panthers ja Predators ei ole tiedottanut vielä joukkuettaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL