Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montreal Canadiensin ovi käynyt molempiin suuntiin – Riittävätkö rahkeet ensi kaudella?

Montreal Canadiens
AOP

Montreal Canadiens pelasi upeasti viime kaudella, yltäen aina Stanley Cup-finaaleihin asti. Kukaan tuskin osasi odottaa Canadiensin menestystä ennen kauden alkua, mutta joukkue pelasi hienosti uskoen omaan tekemiseensä.

Uuden kauden alla Canadiens on hankkinut mielenkiintoisia pelaajia ja nähtäväksi jää, mihin saakka eväät riittävät tulevalla sesongilla. Ovi on kuitenkin käynyt myös toiseen suuntaan ja lähtijöiden joukossa on isoja nimiä. Tässä listattuna muutamia mielenkiintoisia hankintoja, sekä lähteneitä pelaajia.

Saapuneet:

Mike Hoffman, hyökkääjä.
Hoffman liittyi kolmen vuoden sopimuksella Canadiensiin heinäkuun lopulla. 31-vuotias mies iski viime kaudella 17 maalia ja 19 syöttöä 52 runkosarjaottelussa St.Louis Bluesille. Maalintekovoimaa tuovasta Hoffmanista odotetaan tärkeää lenkkiä Canadiensin ylivoimapeliin.

Mathieu Perreault, hyökkääjä.
Perreault kirjoitti Canadiensin kanssa yhden vuoden sopimuksen. Perreault teki 56 runkosarjaottelussa 19 pistettä, sekä 2 pistettä playoffien aikana Winnipeg Jetsille. Myös HIFK:ta edustanut Perreault tunnetaan hyvästä työmoraalistaan.

Cédric Paquette,hyökkääjä.
Kanadalainen voitti Stanley Cupin Tampa Bay Lightningin kanssa vuonna 2020 ja pelasi viime kaudella Ottawa Senatorsin ja Carolina Hurricanesin riveissä. Paquette on vahva kaukalon molemmissa päädyissä, eikä luista puolustusvelvoitteestaan.

Chris Wideman, puolustaja.
Viime kaudella KHL:ää Torpedon joukkueessa pelannut Wideman iski puolustajan tontilta huimat 41 pistettä 59 pelissä. Viimeksi mies on nähty NHL:ssä tammikuussa 2019, jolloin hän edusti Florida Panthersia.

Lähteneet:

Phillip Danault, hyökkääjä.
Danault solmi peräti kuuden vuoden sopimuksen Los Angeles Kingsin kanssa iskettyään viime kaudella 24 pistettä 53 runkosarjaottelussa Canadiensille.

Corey Perry, hyökkääjä.
Kokenut Perry oli viime kaudella tärkeässä roolissa ja taisteli joukkueensa eteen uhrautuvasti. 21 pistettä runkosarjassa, sekä 10 pistettä pudotuspeleissä iskenyt Perry ei ole enää nuoruusvuosiensa iskussa, mutta on todella rutinoitunut pelimies. Kanadalainen solmi Tampa Bayn kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Tomáš Tatar, hyökkääjä.
30 pistettä 50 runkosarja ottelussa iskenyt slovakialainen siirtyi kahden vuoden sopimuksella New Jersey Devilsiin.

Jon Merrill, puolustaja.
Detroit Red Wingsiä ja Montrealia edustanut Merrill blokkasi peräti 70 laukausta 49 runkosarjaottelussa. Mies allekirjoitti vuoden sopimuksen Minnesota Wildin kanssa.

Viime kaudella Canadiensia edustaneista pelaajista ilman sopimusta tällä hetkellä ovat hyökkääjä Eric Staal, sekä puolustaja Erik Gustafsson. Tämän lisäksi joukkueen kapteenin Shea Weberin uran on uutisoitu olevan vaakalaudalla. Jos Weber jää eläkkeelle, on se valtava menetys joukkueelle.

Lähde: nhl.com

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL