Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä vielä kaksi pelaajaa menossa välimieskäsittelyyn

Travis Sanheim on menossa välimieskäsittelyyn.
AOP

NHL:ssä on rajoitettujen vapaiden agenttien kanssa tilanne se, että kaksi pelaajaa on enää jäljellä, jotka voivat hakea välimieskäsittelyn kautta uutta sopimusta itselleen. Tilanne selkiytyi maanantaina merkittävästi, kun Juuse Saros ja Dennis Gilbert tekivät jatkosopimukset joukkueidensa kanssa.

Välimieskäsittelyt odottavat vielä Philadelphia Flyersin puolustaja Travis Sanheimia ja Calgary Flamesin puolustaja Nikita Zadorovia, mikäli uutta sopimusta ei pian ole allekirjoitettu. Kummallakin pelaajalla on välimiehen kuuleminen sovittu alustavasti elokuun 26. päivään.

Sanheim tienasi viimeisen sopimuksensa aikana yhteensä 6,5 miljoonaa dollaria. Edellisen sopimusvuoden arvo oli 3,25 miljoonaa dollaria, joka on samalla Sanheimille tehty vuoden mittaisen jatkosopimuksen perus tarjous. Kanadalaispuolustaja halajaa palkankorotusta, mutta Flyers ei ole ainakaan vielä taipunut maksamaan sitä, mitä kesän 2014 ykköskierroksen varaus toivoisi. Urallaan Sanheim on pelannut 255 ottelua runkosarjassa ja tehnyt 85 tehopistettä. Parhaalla kaudella Sanheim on iskenyt 35 tehopistettä.

Flamesiin kaupatun Zadorovin perus tarjous on pitkälti samaa luokkaa kuin Sanheimilla. Venäläinen tienasi edellisellä kaudella 3,2 miljoonaa dollaria. Zadorov on urallaan pelannut 411 NHL-ottelua ja tehnyt näissä 83 tehopistettä. Venäläinen on Sanheimin tavoin entinen ykköskierroksen varaus. Buffalo Sabres poimi Zadorovin kesän 2013 NHL:n varaustilaisuuden 16. pelaajana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL