Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottawa Senators sopimukseen Scott Sabourinin kanssa – Kanadalainen palaa tuttuun ympäristöön

Scott Sabourin sopimukseen Senatorsin kanssa
AOP

Ottawa Senators ilmoitti tänään tehneensä hyökkääjä Scott Sabourinin kanssa ensi kauden kattavan kahden suunnan sopimuksen. Senatorin GM Pierre Dorion oli mielissään saatuaan miehen nimen paperiin.

’’Scott on pelaaja ja ihminen, johon koko organisaatio voi samaistua. Hän pelaa kovaa ja tuo fyysisyyttä ryhmäämme. Hänellä on vahvat johtajan ominaisuudet, sekä häntä kunnioitetaan jäällä. Uskomme, että Scott voi auttaa nuoria pelaajiamme sopeutumaan NHL:ään,’’ Dorion totesi.

Sabourin vietti viime kauden AHL:ssä Toronto Marliersin paidassa, pelaten 6 ottelua joissa syntyi 4 tehopistettä. Myös yksi NHL-ottelu kertyi vyölle Maple Leafsin nutussa ilman tehopisteitä.

Suurimman osan urastaan mies on pelannut AHL:ssä, jossa otteluita on kertynyt yhteensä 314 ja pisteitä on syntynyt 79. Manchester Monarchs, Iowa Wild, Ontario Reign, San Diego Gulls, Stockton Heat, sekä Toronto Marliers kuuluvat kanadalaisen ansioluetteloon. Sabourin on tuttu mies Senators organisaatiolle, hänen vietettyään kauden 2019-2020 Ottawassa. Kauden aikana NHL-otteluita kertyi 35, joissa syntyi 6 tehopistettä.

Senators on edellisen kerran edennyt playoffeihin kaudella 2016-2017, jolloin se eteni hienosti aina konferenssifinaaleihin asti. Tuleva Stanley Cup-voittaja Pittsburg Penguins oli kuitenkin lopulta liian vahva vastustaja. Tuon kauden jälkeen Senators on rämpinyt pahemman kerran ja pudotuspelit ovat jääneet haaveeksi.

Joukkueessa ei ole varsinaisia tähtipelaajia tulevallakkaan kaudella ja playoffeihin pääsy olisi itsessään jo saavutus. Sabourinin sopimus tuo leveyttä Senatorsin materiaaliin, mutta Daniel Alfredssonin tai Alexei Yashinin kaltaisesta pistenikkarista ei miehen kohdalla ole kyse.

Lähde: NHL.com

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL