Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Colorado Avalanche teki jatkosopimuksen puolustajansa kanssa – vältti välimieskäsittelyn

Dennis Gilbert jatkaa Coloradossa.
AOP

Colorado Avalanche on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen 25 vuotta täyttävän puolustaja Dennis Gilbertin kanssa. Gilbert tienaa ensi kaudesta 750 tuhatta dollaria. Puolustajan sopimus on kaksisuuntainen ja AHL:ssä palkka on 160 tuhatta dollaria.

Buffalosta kotoisin oleva vasemmalta laukova puolustaja on Chicago Blackhawksin kolmannen kierroksen varausvuoro kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Blackhawks poimi puolustajan numerolla 91.

Gilbert siirtyi viime kaudella yhdessä Brandon Saadin kanssa Blackhawksista Avalanchen riveihin vaihdossa Anton Lindholmiin ja Nikita Zadoroviin.

Puolustajan rooli Avalanchen takalinjoilla on pitkälti toimia syvyyspakkina, sillä kärkinelikkoon puolustavalla puolustajalla ei ole mitään asiaa.

Urallaan Gilbert on esiintynyt NHL:ssä kolmen kauden ajalla. Pelejä uralle on kertynyt yhteensä 25 kappaletta ja tehopisteitä kolme. Gilbert teki uransa ensimmäisen maalin kaudella 2019-20.

AHL:ssä puolustajalle on kertynyt 100 ottelua ja näissä on syntynyt 29 tehopistettä.

Ennen ammattilaisuraa Gilbert pelasi yliopistojääkiekkoa Notre Damessa. Pelejä kertyi 116 kappaletta kolmen vuoden aikana ja näissä syntyi 42 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL