Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Romazan Cupissa yllätysten päivä – kazakstanissa Kunlun Red Star sai kölimöykkyä

Neftekhimik juhlii voittoa.
AOP

Magnitogorskissa pelattavassa Romazan Cupissa pelattiin tänään kaksi ottelua joissa kummassakin nähtiin yllätykset.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Neftekhimik Niznekamsk onnistui nollaamaan Ak Bars Kazanin 2-0 -lukemin ja jälkimmäisessä ottelussa Amur Habarovsk kaatoi isäntäjoukkue Metallurg Magnitogorskin 2-1 -lukemin.

Neftekhimikin maaleista hieman kokeiluryhmällä pelannutta Ak Barsia vastaan iski Marat Khairullin ja Rafael Bikmullin. Khairullin iski avausmaalin ajassa 10.11 ja Bikmullin sinetöi ottelun kolmannen erän lopun maalilla. Neftekhimikin maalilla pelasi 21-vuotias Yaroslav Ozolin. Frans Tuohimaa ei ollut kokoonpanossa.

Amurilta maalinteossa onnistuivat Metallurgia vastaan hyökkääjä Andrei Alekseyev ja Tshekki-hyökkääjä Radan Lenc, joka siirtyi Venäjän itärajalle täksi kaudeksi Liberecin riveistä. Metallurgin ainokaisen iski maalin lähietäisyydeltä ohi Patrik Bartosakin Nikita Korostelev ylivoimalla. Semjon Koshelev ja Nikolai Goldobin syöttivät Korostelevin komean osuman. Vasili Koshechkin pelasi Metallurgin maalilla ja Juho Olkinuora ei ollut joukkueen kokoonpanossa.

Romazan Cupissa on perjantaina vuodessa ottelu Amurin ja Neftekhimikin välillä sekä myöhemmin alkava ottelu, jossa Metallurg saa vastaansa Sibir Novosibirskin.

Barys Nur-Sultan kaatoi kesän toisessa harjoitusottelussa Kunlun Red Starin 6-2 -lukemin. Barys taipui eilen Kazakstanin pääsarjassa pelaavaa Karagandaa vastaan 3-2 -lukemin. Red Staria vastaan Barysilta maalinteossa onnistui viisi eri pelaajaa. Kanadalaishyökkääjä Matt Frattin iski tehot 2+0 ja Liigasta KHL:n siirtynyt Cody Kunyk teki tehot 1+1. Red Starilta maalinteossa onnistuivat Parker Foo ja TPS:ää toissa kaudella edustanut Greg Squires.

Red Starilla on harjoituskaudella vielä seitsemän ottelua jäljellä ja harjoitusottelut jatkuvat lauantaina Karagandaa vastaan. Barys pelaa vielä ennen KHL-kauden alkua neljä ottelua ja lauantaina joukkue kohtaa Kazakstanin pääsarjassa pelaavan Kazzinc-Torpedon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL