Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Vaasan Sport taipui hallitsevan mestarin käsittelyssä

Kristian Pospisil Pitsissä.
AOP - Elmeri Elo

Vaasan Sport pelasi harjoituskauden ensimmäisen täysimittaisen ottelun, kun joukkue kohtasi kotijäällään hallitsevan Liiga-mestari Rauman Lukon. Sport kuitenkin joutui kotijäällään taipumaan Lukolle 4-2 -lukemin.

Sport aloitti ottelun vahvasti, kun Filip Riska vei kotijoukkueen reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen johtoon. Frölundasta Vaasaan saapunut Sebastian Stålberg ja Erik Riska saivat syöttöpisteet maaliin.

Lukko karkasi toisessa erässä ottelussa johtoon. Ensin toisen erän alussa Arttu Ilomäki iski ylivoimalla pelin tasoihin Linus Nymanin ja Michael Hagan esityöstä. Ajassa 37.09 Kristian Pospisil vei vieraat ottelussa ensi kertaa johtoon.

Kolmannen erän alussa Pospisil ohitti toistamiseen Sportin maalilla pelanneen Niko Hovisen ja vei vieraat jo kahden maalin johtoon. Sport tuli ottelussa maalin päähän kanadalaishyökkääjä Nicholas Canaden maalilla, mutta Julius Mattila sinetöi vieraiden voiton tyhjiin.

Lukon maalilla voiton torjui Helsingin Jokereissa viime kaudella KHL:ää pelannut Samuel Jukuri.

Sportin harjoitusottelut jatkuvat perjantaina kotijäällä Porin Ässiä vastaan. Lukko jatkaa harjoituskauttaan ensi viikolla Turussa TPS:ää vastaan keskiviikkona ja heti perjantaina Lukko kohtaa Porissa Ässät. Nämä ovat hallitsevan mestarin viimeiset ottelut ennen CHL-kauden alkua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga