Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK taipui Pelicansille harjoitusottelussa

Pelicans juhlii maalia.
AOP - Jaakko Stenroos

Helsingin IFK koki kotitappion Lahden Pelicansille torstaina pelatussa Liigan harjoitusottelussa. Pelicans käänsi kolmannessa erässä ottelun nimiinsä lukemin 3-1.

HIFK:lta maalinteossa onnistui toisessa erässä Juha Jääskä nuoren 17-vuotiaan Otto Salinin ja kokeneen Teemu Tallbergin esityöstä.

– Hyvät pari erää. Pelattiin hyvin ja oltiin 40 minuuttia parempia. Pelitapa meni eteenpäin viime viikon Jukurit-matsista, mutta ei saatu kuin yksi maali tehtyä. Kolmannessa erässä Pelicansin tasoitusmaalin jälkeen alkoi pelissä olla enemmän halua kuin järkeä, kommentoi Jääskä joukkueensa tiedotteessa.

Pelicans tasoitti ottelun ajassa 43.58, kun Leevi Tukiainen iski rangaistuslaukauksesta kiekon ohi Michael Garteigin. Vierasjoukkue karkasi ottelussa johtooon Aleks Haatasen ylivoimamaalilla jassa 47.05. Haatasen maaliin Mikko Kokkoselle ja nuorelle Elias Vilenille merkittiin syöttöpisteet. Loppulukemat tyhjiin alivoimalla iski ottelun viimeisellä minuutilla Tshekki-hyökkääjä Lukas Jasek Jiri Smejkalin ja Teemu Erosen syötöistä.

Pelicansin maalilla voiton harjoituskauden avausottelussa torjui 21-vuotias Jasper Patrikainen. Patrikainen pelasi Liigassa viime kaudella 19 ottelua ja torjui kaksi nollapeliä.

Joukkueet jatkavat harjoitusotteluja huomenna Lahdessa. Pelicansilla on HIFK-otteluiden jälkeen kuusi harjoitusottelua jäljellä ennen Liiga-kauden alkua. HIFK pelaa ensi viikolla Ilvestä ja Tapparaa vastaan ottelut ennen CHL-kauden alkua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga