Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Elias Petterson avoimena tulevaisuudestaan – ” Haluan pelata jossain missä on mahdollisuus voittaa”

Elias Pettersson avoimena tavoitteistaan
AOP

Vancouver Canucksin rajoitettu vapaa agentti Elias Pettersson kertoi ruotsalaisessa Hockeysverigessa keskiviikkona, että hän on edelleen vakuuttunut uuden sopimuksen solmimisesta, mutta ilmoitti myös haluavansa pelata voittavissa joukkueissa uransa aikana.

– Agenttini puhuvat kaiken (Canucksin kanssa), ja sitten he kertovat minulle, mitä tapahtuu, Pettersson sanoi Hockeysverigeen Uffe Bodinin haastattelussa.
– Tällä hetkellä emme ole sopimuksessa, mutta en ole huolissani siitä, ettemme löytäisi ratkaisua sitä lopulta. Molempien osapuolten on oltava tyytyväisiä löytääksemme ratkaisun, mutta en ole huolissani siitä .

Pettersson pelasi viime kaudella vain 26 ottelua loukkaantumisen vuoksi, sillä Canucks jäi pudotuspeleistä toista kertaa kolmen kauden aikana sen jälkeen kun Pettersson liittyi joukkueeseen.

– Haluan jäädä sinne (Vancouveriin) nyt, mutta haluan myös pelata joukkueessa, joka voittaa ja jolla on mahdollisuus päästä joka vuosi pitkälle pudotuspeleihin, Pettersson lisäsi.

– Minusta tuntuu, että meillä on mahdollisuus tehdä se ensi vuonna. Jos meillä on tämä sama tilanne, kun seuraava sopimukseni päättyy … En tiedä. Haluan vain pelata siellä, missä on mahdollisuus voittaa.

22-vuotias teki viime kaudella 26 ottelussaan 10 maalia ja 11 syöttöä eli yhteensä 21 pistettä.

Vuoden 2017 NHL -varaustilaisuuden viidentenä valittu Pettersson on tehnyt 65 maalia ja 153 pistettä 165 uran NHL -pelissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL