Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Rangers jatkosopimukseen venäläisen Igor Shestyorkinin kanssa

Igor Shestyorkin jatkosopimukseen Rangersin kanssa
AOP

New York Rangers on allekirjoittanut neljän vuoden jatkosopimuksen rajoitetun vapaan agentin venäläisen maalivahdin Igor Shestyorkin kanssa.

Rangersin GM Chris Drury julkisti sopimuksen maanantaina paljastamatta ehtoja. New York Postin raportin mukaan sopimuksen keskimääräinen vuotuinen arvo on 5,6 miljoonaa dollaria.

Viime vuonna, toisella kaudellaan NHL:ssä, 25-vuotias venäläinen pelasi 35 ottelua ja teki uransa parhaat kausitilastot 16-14-3, joissa päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,62 ja torjuntaprosentti 91,6% .

Shestyokin esiintyi tulokaskaudellaan 12 ottelussa kaudella 2019-20. Rangers varasi hänet vuoden 2014 NHL-varauksen neljännellä kierroksella.

Shestyorkin vietti viisi kautta Pietarin KHL: ssä sen jälkeen, kun Rangers oli varannut hänet ja ennen debyyttiään NHL:ssä vuonna 2019. KHL:ssä Shestyorkin oli useamman kauden ajan sarjan parhaita ellei paras maalivahti. Hänellä on vyöllään myös 19 maaottelua.

Rangers on tekemässä Shestyorkinin ykkösvahtinsa toisen venäläisvahdin edelle. 25-vuotiaan Alexandar Georgievin pelasi viime kaudella tilastoilla 8-7-2 ja 2.71 päästettyjen maalien keskiarvolla.

New York, joka ei onnistunut viime kaudella etenemään Play-offeihin, siirtyy harjoitusleirille uuden valmentajan Gerard Gallantin johdolla, joka korvasi David Quinnin

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL