Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaishyökkääjälle jatkosopimus Florida Panthersiin

Sam Reinhart pelasi ennen Buffalossa.
AOP

Kanadalaishyökkääjä Sam Reinhart on tehnyt kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Florida Panthersin kanssa. Reinhart saapui Panthersin riveihin kaupalla tänä kesänä, jossa ykköskierroksen varausvuoro ja maalivahti Devon Levi siirtyivät Buffalo Sabresiin.

Reinhart tienaa uudella sopimuksellaan 19,5 miljoonaa dollaria ja hyökkääjän kausiansiot ovat keskimäärin 6,5 miljoonaa dollaria. Sopimus pitää sisällään allekirjoitusbonuksia jokaiselle kaudelle. Reinhart saa uuden NHL-kauden käynnistyessä aina kaksi miljoonaa dollaria lapaan ja loput kauden aikana. Kun Reinhartin sopimus päättyy on hän rajoittamaton vapaa agentti.

25-vuotias oikealta laukova Pohjois-Vancouverista kotoisin oleva hyökkääjä on Buffalo Sabresin ykköskierroksen toinen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Samassa varaustilaisuudessa Panthers poimi ensimmäisenä puolustaja Aaron Ekbladin.

Reinhart on urallaan tehnyt NHL:ssä 454 otteluun 295 tehopistettä, mutta pudotuspeleistä hyökkääjällä ei ole kokemusta.

– Olen innoissani uudesta sopimuksesta. Lisämotivaatiota tähän työhön tuo se, että tiedän meillä olevan todella potentiaalinen nippu kasassa jossa riittää potkua vaikka mihin. En malta odottaa sitä, että pääsen tekemään työni kunnolla ja liittymään tuohon mahtavaan ryhmään, joka on jo hyvässä nousussa, kommentoi Reinhart tuoretta sopimusta Panthersin tiedotteessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL